И вас ще ви търсят през целия ден за срещи

...
И вас ще ви търсят през целия ден за срещи
Коментари Харесай

Сряда Ще Затрупа Тези Зодии С Неочаквани Проблеми! Алена Ги Предупреждава: Не Взимайте Прибързани Решения, Но Направете Това!

И вас ще ви търсят през целия ден за срещи и работа. В службата не пропускайте опцията да се заемете единствено с най-неотложните си задания.

Телец
От сутринта в този ден ще се радвате на отлични връзки с вашите сътрудници. Обсъдете забавните хрумвания и проекти, които са обвързани с ваша обща цел. Имате задоволително сили, с цел да отхвърлите дилемите си. Срокът за задършването им е до края на деня. Докажете, че сте виновни.

Близнаци
Незавършени задания от предходната седмица са повода за нервно напрежение и компликации. Не проявявайте експанзия. На работното място от сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни отговорности. Очаквайте доходи, в случай че запазите успокоение и не сте прибързани.

Рак
Не е желателно да пътувате, тъй като сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при идна делова среща ще обречете и нея на неуспех. Отново сте във властта на страстта, която мъчно сдържате. Не проявявайте висока интензивност на работното място. Рискованите инициативи са несполучливи.

Лъв
Денят ви носи сполучливи инициативи. Не взимайте преждевременно значими решения и не се изкушавайте от предложение за финансови вложения, с цел да избегнете загуби. Следобед се пазете от интриги или злословия, които популяризират ваши съседи поради злоба към професионалните ви триумфи.

Дева
Имате сили да се справите с компликациите, в случай че не забравяте да преценявате дейностите си. Работете умерено и решително. Денят ви дава обещание самопризнание. Трудностите са подбудени и от ваши дейности. Заетостта ви носи доходи, само че сте застрашени от проблеми поради склонността ви да спорите.

Везни
Имате опция да наложите концепциите си. Следобед сте потиснати и депресирани, поради властващата страст, подбудена от фамилни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад кормилото. Промените на работното място са във ваша изгода, по тази причина не ви поучавам да им се противопоставяте.

Скорпион
Бъдете деликатни и поставете началото на нови занимания, без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби поради ваши неточности, подбудени от доверяване. Не навлизайте в безсмислени разногласия. Следобед ситуацията ще стартира да се разведрява. Въоръжете се с самообладание.

Стрелец
Длъжни сте да сте задълбочени в служебните си отговорности. Ако допуснете грашки, мъчно ще ги поправите. Деловите диалози са сполучливи. Денят ви дава обещание материални триумфи, в случай че сте подготвили авансово договорите.

Козирог
Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с инициативи на работното място. Препятствията ви оказват помощ да се огледате. Обстановката, в която работите, не е изключително удобна, само че имате покровителството на управлението.

Водолей
Идеите, които обмисляхте, няма да ви донесат предстоящите резултати, в случай че поставите началото им. В положение сте да си създадете компликации поради разрешаване на професионални проблеми. Звездите предизвестяват да не взимате значими решения. В общуването с началниците и сътрудниците си съхранете спокойствието си.

Риби
Организирайте и проведете значими настоятелен срещи. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, само че макар изкушението не трябва да рискувате.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР