И в Русия съм бил дузпи в 90-та минута, но

...
И в Русия съм бил дузпи в 90-та минута, но
Коментари Харесай

Ивелин Попов се закани на ЦСКА, след като изпусна дузпа срещу червените

И в Русия съм бил дузпи в 90-та минута, само че просто ударът не бе добър. Това съобщи полузащитникът на Левски Ивелин Попов, който пропусна да означи дузпа в самия завършек на Вечното дерби с ЦСКА, приключило при нулево тъждество на Националния стадион " Васил Левски ".

" Настроението е все едно сме изгубили. Мисля, че заслужавахме успеха. За страдание, изпуснах дузпа и съм основният провинен да не вземем трите точки. И в Русия съм бил дузпи, само че просто ударът не бе добър. Вината е моя, тъй като аз бих дузпата, а не старши треньора, който ме е определил като реализатор. Може би вратарят на ЦСКА е анализирал по какъв начин удрям дузпите ", стартира той.

" Радвам се за почитателите. Мисля, че направихме добър мач, изключително през второто полувреме, само че не успяхме да победим. Тази поддръжка, която ни дават почитателите, е скъпа и нито един клуб в България няма такава. Ние сме разочаровани от равенството, а другият тим се радва ", сподели още Попето, който бе запитан за това какво е възприятието в съблекалнята след напускането на Станимир Стоилов: " Мисля, че това е огромно разтърсване, не е елементарно, само че животът продължава и хората, които можем да извадим клуба от тази обстановка, сме ние в съблекалнята дружно с нашите почитатели ".

" Може би напътствията на треньора са ЦСКА да не бие, може би са удовлетворени на точка против Левски. Има още един мач в плейофите. Левски като не побеждава, нищо не влиза в сметките. Надявам се и съм уверен, че ще имаме доста победи и красиви игри ", приключи халфът на " сините ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР