И тя явно има своите лоши“ дни, в които си

...
И тя явно има своите лоши“ дни, в които си
Коментари Харесай

Изловиха Моника Белучи без грим

И тя очевидно има своите „ неприятни “ дни, в които си разрешава да се пусне напълно неглиже. На 59 Моника Белучи напълно не е това, което бе на 30. Все още попадаме на нейни фрагменти от предишното, откъдето ни изумява с идеалната си визия. Папарашки фрагменти от последните дни обаче като че ли сринаха имиджа ѝ на фешън икона.

Без грим и с непредвидени торбички под очите лъсна актрисата и за секунди развенча мита за безконечната си хубост. Както наподобява, времето и за нея не е спряло и въпреки всичко и простосмъртните могат да я видят с просто око. Умората, която проличава в изненадващите ѝ фотоси, е осезаема. И въпреки лекият черен молив да се пробва да замаже ситуацията, ясно е, че младостта си е отишла вечно.

Колкото и да се пробва да задържи времето, въпреки всичко Белучи гони 60. Извън аления килим, на който е привикнала да се разхожда, тя май не се разграничава изключително от дамите на своята възраст. С визия на застаряваща леличка от крайните квартали „ блесна “ тогавашната хубавица, а тъмните ѝ облекла още повече като че ли я състаряват. Така непредвидените фотоси попариха очакванията на милиони дами за безконечна младост – такава, каквато ни наподобява, че има Моника.

Автор: jenata.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР