И ЦСКА-София, и ЦСКА 1948 загубиха в Румъния във втория

...
И ЦСКА-София, и ЦСКА 1948 загубиха в Румъния във втория
Коментари Харесай

ЦСКА-София и ЦСКА 1948 паднаха и в Румъния

И ЦСКА-София, и ЦСКА 1948 изгубиха в Румъния във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Но до момента в който отборът на завърналия се Нестор Ел Маестро катастрофира против Сепси с 0:4, то ЦСКА 1948 даде тим на ФКСБ и падна с 2:3.

Сепси откри от дузпа, отсъдена за нарушаване на Густаво Бусато. Козмин Матей стреля ниско в долния десен ъгъл и направи 1:0.

След почивката алените, които играха в аварийния си черен екип, пробваха напън. Те обаче бяха безидейни и на мудна скорост.

В 70-а минута домакините стигнаха до втори гол във вратата на ЦСКА-София посредством Аднан Аганович. Носителят на Купата на Румъния стигна до трето попадение в последната минута. Тогава резервата Роланд Варга прати топката в мрежата. В добавеното време реферът отсъди втора дузпа за Сепси и Исник Алими направи 4:0. Така обшият резултат от двата мача стана 6:0 за Сепси.
ЦСКА 1948 изпусна ФКСБ
Дебютното присъединяване на ЦСКА 1948 в европейските клубни шампионати завърши с втора загуба от ФКСБ. Така след и 2:3 в Букурещ алените отпаднаха с общ резултат 2:4.

Преди почивката българският отбор беше въздържан и не насочи нито един удар към вратата. За сметка на това попадение на Микулеску беше анулирано. Но Джокович въпреки всичко вкара за 1:0.

След почивката ЦСКА 1948 се разигра и Педриньо направи 1:1 след пас на Георги Русев. В 68-ата минута Реян Даскалов вкара за 1:2.

В 76-ата минута попадение на ФКСБ беше анулирано поради засада, само че в 82-ата Джокович изравни за 2:2. В първата минута на добавеното време домакините приключиха обрата си. Бълуца и Енджума  стреляха и не вкараха, само че Октавиан Попеску осъществя за 3:2.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР