И този уикенд феновете на футбола ще се заредят с

...
И този уикенд феновете на футбола ще се заредят с
Коментари Харесай

Футбол от Холандия и Русия през уикенда по спортните канали на Мтел

И този уикенд почитателите на футбола ще се заредят с страсти от най-интересните мачове от шампионатите на Холандия и Русия в ефира на спортните канали на Мтел. Три са конфликтите от Ередивизи и цели четири тези от Премиер лигата.

В събота Спартак Москва на Ивелин Попов посреща Урал, като при победа столичани могат да изместят противника си от седмото място в подреждането. Двубоят ще бъде излъчен онлайн от 19:00 часа по Mtel Sport 1, като студиото преди дуела започва в 18:45 часа.

Същата вечер, само че от 20:45 часа, Mtel Sport 2 ще предава онлайн мачът сред ПСВ Айндховен и Вилем II. След първите 6 кръга съперниците са на двата полюса в класирането на холандския хайлайф – ПСВ е едноличен лидер с 15 точки, а Вилем II е предпоследен с едвам 3 точки в актива си.

Неделната стратегия на спортните канали на Мтел ще предложи футболен маратон от цели пет дуела. Mtel Sport 1 ще излъчи поредно две дербита от Ередивизи, като началото слагат АЗ Алкмаар и Фейенорд от 13:35 часа. Домакините са пети в класирането с 12 извоювани точки, а първенците от Ротердам са със същия актив, само че едно място по-напред в таблицата. Прякото студио преди срещата ще стартира в 13:05 часа, а незабавно след нейния край ще ни придвижи в Хееренвеен, където домакините от едноименния град посрещат гранда Аякс. Хееренвеен направи отличен старт на сезона и е единствено на точка от водача ПСВ, до момента в който отборът от Амстердам е на незадоволителното седмо място с 10 точки на своята сметка.

Последният мач, който Mtel Sport 1 ще предава в действително време в неделя е този сред Анжи Махачкала и Зенит Санкт Петербург от Премиер лигата на Русия. Началото е 19:00 часа, а всяка точка извоювана от домакините, които са последни в таблицата, ще бъде неуспех за упоритостите на водача Зенит.

По-рано същия ден Mtel Sport 2 ще покаже онлайн останалите два мача от съветския хайлайф – ЦСКА Москва – Уфа от 14:00 часа и московското дерби сред Локомотив и Динамо от 16:30 часа. Георги Миланов и неговите съотборници ще опитат да заличат отрицателните страсти от загубата в Манчестър Юнайтед през седмицата в ШЛ, а възможен триумф ще заздрави позициите на Уфа в средата на подреждането. Гледайте онлайн всички най-интересни срещи от холандската Ередивизи по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Не пропускайте да видите изявите на Ивелин Попов и Георги Миланов, както и всички най-интересни срещи от съветската Премиер лига по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР