И този сезон матовите устни са на върха на грим

...
И този сезон матовите устни са на върха на грим
Коментари Харесай

Червилото с матов финиш е по-дълготрайно от всякога

И този сезон матовите устни са на върха на грим трендовете, само че сме сигурни, че доста дами заобикалят този вид червила, поради прекомерното изсушаване, което остава след тях. 

Освен това, продуктите с непрозрачен финиш акцентират всяка грапавина и напукване по устните, по тази причина положителната хидратация е от основно значение, в случай че сте решили да изпробвате този грим тренд. Гримьорите поучават да не забравяте и предварителното ексфолиране на устните, което ще ги приготви за нанасянето на матово червило. 

Бързаме да ви уверим, че да носим непрозрачен цвят върху усните в действителност не е толкоз комплицирано, колкото звучи. Стига да изберем вярното червило, можем да се радваме на елементарно нанасяне, дългогодишен резултат, хидратация и непрозрачен финиш в едно. 

 matte

Новите червила Liquid Matte на Golden Rose оферират всичко това в една елегантна опаковка. Продуктът има дълготрайна формула, обогатена с витамин Е и масло от авокадо, които се грижат устните да останат хидратирани през целия ден, макар матовия финиш, който червилото обезпечава. Към това прибавяме компактен цвят и лека, кремообразна текстура, допринасящи за съвършена покривност без чувство за лепкавост.

 matte-3

Liquid Matte се нанася елементарно, с помощта на прецизния апликатор и оставя прелестен ванилов мирис. Палитрата от 12 цвята подсигурява, че всяко момиче ще открие своя колорит – от дискретните телесни и пудрени цветове през смелите кафяво и бордо, до наложителното за козметичния несесер класическо алено. 

 matte-4

 golden-matte

От януари в палитрата на Golden Rose Liquid Matte ще дебютират още пет изкушаващи нюанси!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР