И това лято ще се окаже най-доходоносно за Преслава и

...
И това лято ще се окаже най-доходоносно за Преслава и
Коментари Харесай

Две чалга икони заработват над милион за лятото, но всички дишат прахта на Криско!

И това лято ще се окаже най-доходоносно за Преслава и Галена. Фолк певиците, които са в отрктита война към този момент близо година, още веднъж се конкурират по брой участия и хонорар. Преслава и Галена си остават топ имената в Пайнер и графикът им за лятото е напълнен с по 20 участия месечно! Мизата им е приблизително по 10 бона, което прави по 200 хиляди на месец от едната певица. Още преди седптември да е пристигнал, двете изпълнителки ще са прилапали чисто по половин милион. А и Митко Пайнера ще остане признателен!

Освен Преслава и Галена, Емилия и Джена също се радват на нечуван интерес към личността и творчеството си. повода е, че до неотдавна бяха в отпускт по майчинство и феновет еим още не могат да им се нарадват. Те излизат на сцената на нощните заведения против 6 бона и също ще си докарат много прилична сума, до момента в който някои други си почиват и единствено пръскат пачки наляво-надясно, написа " Телеграф ".

Една такава е Райна. Напоследък тя изобщо не си дава напън да подбутне напред кариерата си, която е тръгнала по нанадолното и връщане май няма. Вместо това, тя за пети път посещава обичания си палат в Швейцария единствено в границите на няколко месеца. Е, апропо ще направи десетина участия за летния сезон, само че по-добре да си мълчи за това факт, че си е напряко срамно!

Анелия и ДесиСлава също са измежду първенците на " Пайнер ". След мега триумфа на шлагера си " Дай ми още ", Анелия не може да смогва да приема всички отправени към нея предложения и от време на време има по две участия на вечер. Така прибира 12 бона единствено за няколко часа. ДесиСлава дръпна напред с присъединяване си и успеха в " Като две капки вода " и в този момент жъне плодовете на триумфа си. Жалко, чебременността ще провали всичко...

Колкото и да са оборотни фолк певиците, обаче, нито една не може да се съпоставя с Криско!Хитмейкътът се изявява като характерен габровец, който не дели своя дял с никого. Така той се подписва против 10 бона на присъединяване и цялата сума отива непосредствено в неговия джоб, тъй като " самичък си е рекърдс ". Талев също има по 15-20 участия месечно. На фона на тях той ще взе участие и в българо-македонското турне " One love ".

Май-май и Лили Иванова няма да забогатее толкоз, колкото изпълнителя на " Базука " през това лято. Естрадната прима реши да заложи на концертна обиколна из страната с край на " Аполония " в Созопол. Заради подготовката към турнето тя отхвърля всевъзможни други участия, в случай че не са против рекорден хонорар, несъмнено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР