И това лято морската столица Варна ще се превърне в

...
И това лято морската столица Варна ще се превърне в
Коментари Харесай

Рита Ора на сцената на MTV Presents Varna Beach

И това лято морската столица Варна ще се трансформира в събирателен пункт на меломаните. Миналата година за първи път се организира огромното събитие MTV Presents Varna Beach . Явно ползата към него е бил отговарящ, тъй като към този момент е планувана дата за тазгодишното събитие.

 Снимка 351321

На 12 август на сцената на Южния плаж във Варна ще излезе английската певица Рита Ора. Нейното наличие към този момент е доказано, оповестяват уредниците. Изпълнителката на " Hot Right Now " ще е хедлайнер и към този момент единственото ясно име измежду участниците. Ясни са обаче имената на двамата диджеи, които ще са същите като предходната година - REWIRE & VARSKI.

 Снимка 351325

На миналогодишното издание звездата на вечерта бе Bebe Rexha. А тази година летвата се подвига още по-високо. Билетите за събитието в разгара на лятото ще бъдат налични от 27 април . За най-нетърпеливите да си подсигуряват опцията да чуят и видят Рита Ора онлайн, цената на билетите за предварителна продажба е 20 евро .

 Снимка 351323

Това е първата изява на английската певица в България. Около месец след събитието на 12 август, по MTV ще бъдат излъчени акценти от нея , както и от целия фестивал.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР