И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 2 - 8 юли: поемайте по-малко задължения и отговорности, посветете времето си на забавления и на творчески дейности

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 2 до 8 юли).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица всичко ще се случва по-лесно, в случай че сте адаптивни – и към хората, с които поддържате връзка, и към протичащото се към вас. Възможно е да се сблъскате с провокации както на работното си място, по този начин и в персоналните си връзки – какъвто и да е казусът, от голяма важност ще бъде не толкоз самото събитие, колкото вашата реакция по отношение на него.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Телец

През тази седмица събитията ще ви подбуден да обърнете взор към своите душевни прекарвания и към най-съкровените си усеща и стремежи, вместо да се стремите непременно да постигате триумфи. Всъщност, има риск някои от вас да се опитате да компенсирате някаква липса, като се потвърждавате пред света. Но, даже да съумеете да заблудите хората към себе си, не може да излъжете сърцето си – в случай че нещо не е наред, то недвусмислено ще ви го покаже.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Близнаци

През тази седмица е допустимо връзките с сътрудниците или с подчинените да не бъдат такива каквито наподобяват – има възможност да се превърнете в обект на нечия операция, някой да приказва зад тила ви или да се опита да се възползва от вас. Не е нужно да ставате параноици, само че въпреки всичко си имайте едно мислено.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Рак

През тази седмица рекомендацията към вас е следната: поемайте по-малко отговорности и отговорности, посветете времето си на занимания и на креативен действия. За тези от вас, които се занимавате с изкуство или сте разкрили своята пристрастеност, седмицата ще бъде изпълнена с благоприятни условия да разгърнете своя капацитет и да се изявите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Лъв

През тази седмица ще усетите прилив на сила и предпочитание да се впуснете в нови инициативи. След отминалите седмици, и даже месеци, в които трябваше да удържате ентусиазма си, да бъдете търпеливи и да се примирявате, че нещата се случват по-бавно в сравнение с ви се желае, в този момент пътят пред вас е открит – може да започнете да реализирате хрумвания, които зреят у вас от много време.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Дева

През тази седмица ще се стремите най-много към сигурност и непоклатимост – ще ви липсва изключително предпочитание да вършиме опити и да се впускате в рискови инициативи. И въпреки всичко е изцяло допустимо тъкмо през идващите дни да се случи нещо ненадейно. Едва ли вие ще бъдете основатели обаче – по-скоро обичаният човек ще ви сервира изненада или до вас ще доближат вести, които ще ви сварят неподготвени.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Везни

През тази седмица вашата непостоянна природа ще се изяви в цялата си хубост. Ще превключвате доста бързо от едно въодушевление към друго – в даден миг може да сте доста разчувствани и радостни, а в идващия – тъжни и мрачни. Логичното мислене няма да ви се удава изключително през идващите дни, тъй че се пробвайте да вярвате повече на чувствата си и да разчитате на интуицията си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Скорпион

Тази седмица ще бъде доста значима за вас, тъй като тематиките, които ще излязат на напред във времето, и задачите, които си поставите, ще ви занимават доста интензивно през идващите седмици, и даже месеци. Ето за какво е добра концепция да отделите малко време още в понеделник или вторник, с цел да останете уединено с мислите си и да се запитате от каква смяна в коя житейска област имате потребност, с цел да се чувствате добре и задоволени от живота си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Стрелец

През тази седмица обърнете по-голямо внимание на фамилията си и не подценявайте околните си поради служебни задължения. Вярвайте в себе си и се посветете на действия, които ще ви изпълват с наслада и ентусиазъм. Тази композиция ще ви обезпечи и задоволство, и финансови доходи. Следващите дни ще бъдат доста удобни за вас, в случай че работите в областта на изкуството, занимавате се с креативна работа или имате личен бизнес.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Козирог

Тази седмица може да се окаже много сполучлива за вас. Ще се открие опция да посеете семената на бъдещи начинания, тъй че гледайте напред. Осмелете да мечтаете и да вършиме проекти – както краткосрочни, по този начин и дълготрайни. Ако в този момент поставите началото на нещо ново, по всяка възможност нещата ще тръгнат елементарно и ще имате попътен вятър.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Водолей

През тази седмица ще бъде сложено началото на промени, които за доста от вас няма да са маловажни, тъй като пластовете в фамилния или в професионалния ви живот ще се разместят. Възможни са и изненади, тъй че очаквайте непредвиденото и не си правете прецизни проекти – по този начин или другояче ще би трябвало да се нагаждате към събитията.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Риби

Най-добре за вас ще е през тази седмица да следвате вътрешния си глас, а той най-вероятно ще ви поучава да измененията обстановката. Дали ще се случи, зависи само от вас. Тъй като множеството измежду вас ще бъдете мощно раними, не се колебайте да потърсите помощ и поддръжка, в случай че имате потребност. Колкото и да ви е мъчно, бъдете почтени със себе си и с обичаните си хора през идващите дни, като обаче внимавайте да не стигате до крайности – да вземем за пример, до обвинявания и самообвинения.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР