И тази седмица Ергенът продължава с два нови вълнуващи епизода

...
И тази седмица Ергенът продължава с два нови вълнуващи епизода
Коментари Харесай

Виктор напуска обиден коктейла, а Александра получава паник атака в Ергенът

И тази седмица " Ергенът " продължава с два нови вълнуващи епизода в четвъртък и петък (24 и 25 март) от 21:00 ч. по bTV. Непредсказуеми обрати, подмолни игри сред участничките и едно надълбоко накърнено достолепие, прекатурват хода на събитията в най-романтичното телевизионно премеждие в българския ефир.

В епизода в четвъртък вечер (24 март) феновете ще станат очевидци на следващата самостоятелна среща на Виктор с още една от дамите, претендентки за неговото сърце. " Ергенът " ще заведе избраницата си на вълнуващо морско странствуване с яхта, след което двамата ще се гмуркат и ще карат каяк. Срещата ще приключи с едно дълго чакано самопризнание по време на сантиментална вечеря на катамаран на фона на красивия средиземноморски залез.

Междувременно останалите участнички ще се изправят една против друга във втората " Спартакиада ", като този път ще премерят сили в игра на водна топка. Бойният хъс за победа ще трансформира басейна на имението в сцена на сълзи и кавги поради Виктория Капитонова и Дениз, които вземат решение да се пошегуват с Александра и да развържат банския й. Последиците от закачката обаче ще се окажат непредсказуеми откакто хипнотерапевтката получава паник офанзива поради накърненото си достолепие.

Приятелството на Александра и Благовеста ще бъде изправено пред тестване поради Венета, която взема решение да предизвести " Бонбонова ", че най-близкият й човек в имението я манипулира и скрито цели да я злепостави. Това неизбежно ще провокира разединение сред двете приятелки, които до момента постоянно са били неразделни. Каква е повода Виктор за пръв път да напусне коктейла, надълбоко отчаян от държанието на девойките – отговорът единствено в " Ергенът " по bTV.

В петък вечер (25 март) е време за следващата групова среща, на която ще бъдат поканени всички дами. Виктор ще задава въпроси, свързани с качествата, които търси в своята сродна душа, а задачата на девойките ще е да се подредят във прогресивен ред по отношение на това какъв брой от въпросното качество считат, че имат. Привидно занимателна, играта ще стане мотив Венета да опише за тежкото си детство и да разкрие най-голямата болежка в живота си.

В края на вечерта ще се организира следващата " Церемония на розата ", на която Виктор ще разполага единствено със седем рози. С кого ще избере да се раздели първият " ерген " на България – разберете този четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР