И тази година летните месеци ще бъдат изпълнени с вълнуващи

...
И тази година летните месеци ще бъдат изпълнени с вълнуващи
Коментари Харесай

Интересни и безплатни занимания за децата в Стара Загора през лятото

И тази година летните месеци ще бъдат изпълнени с вълнуващи събития за децата и учениците , с помощта на самодейността на Община Стара Загора „ Лято 2022 “, оповестяват от пресцентъра на администрацията й.

Те се реализират с помощта на Центъра за поддръжка, личностно развиване и кариерно насочване, Астрономическата обсерватория, Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни, Международния юношески център, Превантивно-информационния център по зависимости. Партньори на самодейността на Община Стара Загора са още читалища, библиотеки, музеи и спортни клубове. 

Заниманията от програмата са безвъзмездни . Задължително е преди включване на дете или юноша в нея, родител да попълни Декларация за осведомено единодушие .

Записване за присъединяване се прави при уредника на проявата. Същото изискване важи и при спортните занимания , за които е належащо да се осведоми съответният треньор, а децата да са с уместно облекло и най-малко пет минути по-рано от оповестения час за подготовка. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР