И тази година Клиниката по педиатрия и Клиниката по детска

...
И тази година Клиниката по педиатрия и Клиниката по детска
Коментари Харесай

Малките пациенти в УМБАЛ „Свети Георги“ с изненади от „Дари картичка, зарадвай едно дете“ за 1 юни

И тази година Клиниката по педиатрия и Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ „ Свети Георги “ ЕАД в Пловдив означават Деня на детето . Изненадата за малчуганите във връзка най-големия им празник 1 юни е тържества с музика и лакомства .

Във фоайето на Клиниката по детска хирургия ще се съберат дребни пациенти от всички клиники на бул. „ Пещерско шосе “ 66 за празненството и за самодейността „ Дари картичка, зарадвай едно дете! “. Като съпричастност, връстници от разнообразни пловдивски учебни заведения и детски градини с възторг и старание са се трудили особено за мотива. Всяка картичка съдържа самостоятелно обръщение за своя адресат.

Успоредно с креативните занимания, Клиниката по детска хирургия е поканила възпитаниците на СУ „ Черноризец Храбър “, ОУ „ Екзарх Антим I “, ОУ „ Райна Княгиня “, школа по математика Образователен център „ Авигея “ и други, с цел да изпълнят песни за децата, а след музикалното тържество екипът ще почерпи всички с торта и сладкиши .

Клиниката по педиатрия на бул. „ Васил Априлов “ 15А също е подготвила доста изненади и музикални занимания за своите пациенти. На 1 юни вокална група „ Бамбини “ ще изнесе концерт за децата.

Под егидата на Педиатрия в същия ден на площад „ Стефан Стамболов “ в центъра на града ще се състои концерт във връзка Деня на детето . В него ще се включат деца на лекари от клиниката и ще се събират дарения за акцията „ Най-доброто за нашите деца и онкоболни “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР