И тази година деца от Русе заедно със своите родители

...
И тази година деца от Русе заедно със своите родители
Коментари Харесай

Деца даряват мартенички на онкоболни и лекари в Русе

И тази година деца от Русе дружно със своите родители и учители от ДГ Русалка подариха мартенички, с цел да зарадват онкоболни пациенти и техните лекари в Комплексния онкологичен център в града. Инициативата се организира за пета поредна година и цели да вдъхне кураж на болнолежащите в лечебното заведение.

Мартеничките са ръчно направени по време на заниманията в детската градина като и този път най-малките и техните помощници са вложили доста любов, ентусиазъм, страст и топлота!

От своя страна шефът на онкодиспансера, доктор Камен Кожухаров изпрати благодарствена грамота за всяко дете, взело участие в обичайна самодейност.

 " Приемете нашите сърдечни благодарности за следващата благотворителна самодейност, която вършиме към пациенти и чиновници на Комплексния онкологипен център в Русе. Вашите творения още веднъж съумяха да развълнуват всички в онкодиспансера. Тази поддръжка в сложен миг ни кара да имаме вяра, че положителните хора са измежду нас. Защото добрината се крие не в огромно тяло, а в огромното сърце. Деца, образец сте! Благодарим ви! Бъдете здрави! Честита Баба Марта, другари! ", добави още доктор Кожухаров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР