И така, докато в България това е била строго пазена

...
И така, докато в България това е била строго пазена
Коментари Харесай

Земя На Боговете! Тайната На Вечната Младост На Лили Иванова! Билката, Която Всеки Вече Може Да Набере!

И по този начин, до момента в който в България това е била строго защитавана загадка, в целия свят той получава безусловно самопризнание. Защото билката и по-конкретно екстрактът от нея, има лечебни свойства, граничещи с невероятното.

Мурсалският чай пораства само на Балканите и то най-много в Пирин и Родопите. А за първи път е открит в Шар планина, откъдето произлиза и латинското му название Sideritis scardica. Традиционната запарка с гореща вода е доста потребна, само че за жалост в нея се съдържат едвам 7% от съставките на билката. Но при изработката на дестилат, скъпите съставки се резервират на 90%!

Екстрактът от Мурсалски чай е мощен имуностимулатор, забавя стареенето на клетките, защищава от инфаркт, инсулт и високо кръвно. Има противораково деяние, освобождава организма от насъбраните отрови, бори се с бъбречни болести, чернодробни болести, със болести на дихателната система, на ендокринната система, на сърдечно-съдовата система. Укрепва изцяло организма, подарява дългоденствие, че даже и подтиква потентността при мъжете, извествен е и като " българската виагра ".

И това са единствено част от проблемите, от които защищава и които лекува! Не инцидентно Мурсалския чай е наименуван „ здравословно знамение “. Всеки, който го пие, ще удостовери неговото благотворно въздействие. И към този момент не е загадка за никого!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР