И силиконовата изпълнителка на лекия жанр Таня Боева напира за

...
И силиконовата изпълнителка на лекия жанр Таня Боева напира за
Коментари Харесай

Таня Боева напира за съветник

И силиконовата изпълнителка на лекия род Таня Боева напира за победа на 29 октомври и връщането на българщината и националното съзнание. Така наподобява в Стара Загора номинацията на партия „ Възраждане “ за общински консултант в Града на липите в лицето на чалга примата Таня Боева, която се прочу с делата, които води с екссъпруга си Мишо Бургуджиев.

 

Кандидат-общинарката е неразпознаваема на плакатите, защото явно някой е прекалил с фотошопа. Тя се състезава от партията на Копейкин, откакто била поканена персонално от варненския представител да ръководи старозагорци идните 4 години. Факт е обаче, че е дотам доизкусурена на фотографията, че мнозина биха се запитали дами има възраст, че да се кандидатира за общински консултант.

 

 

В профила си в Инстаграм, Таня Боева отбелязва, че поддържа „ Възраждане “, защото само в тяхно лице вижда късмет за опазване на националната ни самостоятелност и отбрана на ползите ни. Допълва, че приела с отговорност поканата да бъде претендент за общински консултант в Стара Загора и показва цялостната си поддръжка за Искра Михайлова, която е претендентът за кмет на „ Възраждане “ – Стара Загора.

 

С тези си думи чалгаджийката освен влезе в устите на гласоподавателите като извънредно чудноват избор от страна на Копейкин, а и стана следващата звезда от лекия род, опитваща се да пробие във властта. Или някоя партия да се домогне до властта посредством известността й, на каквито случаи сме се нагледали много през последните години.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Таня Боева Искра Михайлова Костадин Костадинов „ Възраждане “ Костя Копейкин Стара Загора общински съветник Мишо Бургуджиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР