И Съюзът на съдиите в България /ССБ/ поиска повече информация

...
И Съюзът на съдиите в България /ССБ/ поиска повече информация
Коментари Харесай

И Съюзът на съдиите поиска повече информация за това има ли доказателства срещу Андон Миталов


И Съюзът на съдиите в България /ССБ/ изиска повече информация за това има ли доказателства против арбитър Андон Миталов. Така най-голямата съдийска организация стана следващата, която съобщи, че зад изказванията за корупция би трябвало да има обстоятелства.
Публичното разпространение на изказвания за осъществено от арбитър Миталов закононарушение оказват отрицателно влияние както върху професионалната му известност, по този начин и върху престижа на правосъдната власт, написа в позиция на ССБ, с която организацията упорства за незабавна инспекция на изказванията по адрес на магистрата.
Ако инспекциите на прокуратурата и Инспектората към Висш съдебен съвет не открият непозволено държание на съдията, това да бъде оповестено с оглед възобновяване както на персоналната известност и положителното име на съдията, по този начин и на правосъдната власт, които все още са накърнени.
В случаи като този бързината и публичността на инспекциите е от изключително значение, тъй като единствено по този начин може да се отбрани дейно престижа и независимостта на правораздаването, написа в позицията на ССБ.
Припомняме ви, че през вчерашния ден стана ясно, че арбитър Андон Миталов е със възбрана за влизане в Съединени американски щати. Той е първият българин с черен щемпел от Америка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР