И през 2022 година станахме свидетели на бляскави сватби както

...
И през 2022 година станахме свидетели на бляскави сватби както
Коментари Харесай

Бляскавите сватби под тепетата и по света за 2022 година

И през 2022 година станахме очевидци на блестящи сватби както под тепетата, по този начин и по целия свят. Популярни пловдивски бохеми минаха под венчилото, което направи годината, богата на впечатляващи сватбени тържества.
Прочетете още
Част от сватбите в града ни умерено биха могли да се сравнят с тези на холивудските звезди, които залагат на искра, жанр и доста шармантност. Нека още веднъж да си напомним кои бяха най-интересните сватби в Пловдив и по света през 2022 година.

Започваме с една впечатляваща женитба, а точно церемонията на пловдивския предприемач Муди Ел Зейн и дамата на сърцето му Мария Цанекова , които подвигнаха обилна женитба в Etra Hall в комплекс 7POINTS. Муди и Мария са дружно към този момент години наред и имат две дребни деца, които носят имената Даниел и Алек.



Друга приказна гала в Etra Hall бе съпровождана от доста искра и танци до сутринта. А точно сватбата на пловдивската национална певица Невена Вранчева и нейният обичан Александър Вълев . Красивата изпълнителка сподели „ Да “ на своя обичан и двамата дружно дадоха начало на взаимния си живот. Под звуците на доста музикални осъществявания мина един от най-важните дни в живота на певицата. В програмата се включи даже самата младоженка дружно с дуетната й половинка Калина. Двете дружно извършиха първото сватбено хоро под съпровода на гайди.



Известната пловдивска зъболекарка доктор Цвета Аврамова размени бялата престилка с булченска рокля през 2022-а. Тя се венча за дългогодишния си сътрудник в любовта– Васил Вангелов. Само преди няколко години, красивата докторка го подари със наследник на име Стефан. Кумове на двойката са били Мария и Георги Ненчев -  сина на един от създателите на Клуб 777 и международен първенец по битка Стоян Ненчев- Цеко. На празненството участваха и известни българи, измежду които Славена Вътова и Златка Димитрова, Биляна Йотовска и нейния брачен партньор Митко Димитров, съпроводени от щерка им Никол.



Бившата волейболистка на Марица Милена Димова и някогашният кинезитерапевт и помощник-треньор на тима Николай Касабов подписаха брак. През годините спортистите са печелили завоюваха доста трофеи с тима на Марица, имат и общо дете.



Истински възторг под тепетата провокира и шармантна ромска младоженка . Тя прикова погледите на пловдивчани, разхождащи се в Цар-Симеоновата градина. Младоженците са видяни до пеещите фонтани, където се е провеждала и сватбената им фотосесия, а фотоси от нея бяха оповестени в обществените мрежи. Внимание притегля солидната рокля, с която е облечена булката, само че нещото, което тотално сграбчи погледите на хората са обилните крила на гърба й. Величественият аксесоар е напълно окичен в пера и доста искра, а с изключение на всичко това, булката има корона на главата и перлени украшения.



През 2022-а година някогашният национал Благой Георгиев се врече във безконечна честност с Полина Спасова .  Двойка подвигна женитба в родния град на хубавицата - Велинград. Булката  е с 15 години по-малка от някогашния футболист на националния тим. Полина произлиза от заможно семейство и известно време преди венчавката им се спрягаше, че точно баща ѝ ще бъде този, който ще поеме разноските за сватбата.



Семеен към този момент е капитанът на националния ни тим по футбол Георги Костадинов . Халфът от Царево и Радостина Тодорова от Враца се врекоха във безконечна честност точно на Ивановден в София.  26-годишната чародейка постоянно е демонстрирала намерено любовта си към футболиста, с който е от 2017-а година. Радост е някогашна Мис народен тим по футбол и съгласно техни близки точно около тези си задължения се срещнала с Георги, от който към този момент има и дете.



Йонислав Йотов - Тото , подвигна загадка женитба през юли. Само ден след рождения си ден той се ожени за дългогодишната си другарка Кристин Петринска, от която има и 2 деца. Сватбата се е състоя отвън шумотевицата на столицата, в ресторант на брега на язовир Пасарел. Певците Борис Солтарийски и Невена Цонева са се грижили за настроението на присъстващите.



Победителката от “Гласът на България ” ​- Петя Панева също се омъжи тази година. Избраникът на варненката е приятелят й Митко Денев, който също е музикант и свири на клавир. Тържеството се състоя в сватбена зала в Асеновград, като младоженците бяха поканили над 300 посетители, измежду които доста музиканти.



Актьорът Ненчо Балабанов подвигна красива женитба в Несебър. Той се ожени за обичаната си Катрин Русева. Първият им брачен танц бе на песента “Любов ”, изпълнена онлайн от певицата Мария Илиева. Младоженците са получили доста дарове, а измежду тях е петдневно пътешестване до Париж. Ненчо Балабанов предложи брак на 13 години по-младата от него Катрин това лято, когато двамата бяха на отмора в Гърция.



Цвети от " Фермата 7 " и Ивайло от " Игри на волята 2020 " си споделиха " да " на празненство в столицата. Извън приключенските излъчвания Цвети е стюардеса, а Ивайло – водач, точно във въздуха пламва тяхната обич и се стига до по-сериозна крачка в живота им. На сватбата участваха и съотборници на Цвети от " Фермата ".



Извън рамките на страната също имаше сватби, които привлякоха вниманието на потребителите, а точно церемониите на Дженифър Лопез и Бен Афлек, Бритни Спиърс и Сам Асгари, Синът на Дейвид Бекъм – Бруклин Бекъм и Никола Пелц, Парис Хилтън и Картър Рийм, внучката на Джо Байдън – Наоми Байдън и Питър Нийл както и други.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР