и половинката му Инес де Рамон са решили да си

...
и половинката му Инес де Рамон са решили да си
Коментари Харесай

Брад Пит се подмладява с бащинство на още едно дете

и половинката му Инес де Рамон са решили да си родят дете. Според кореспонденти на клюкарската платформа TMZ артистът желае още веднъж да се почувства татко, откакто децата му и тези на Анджелина Джоли се отхвърлиха от него поради развода му с майка им.

„ Връзката на Брад Пит и Инес става в действителност сериозна и дълбока – тя се реалокира да живее при него и разискват да имат бебе. За някои това може да е потрес, само че околните им няма да се изненадат, в случай че тя към този момент е бременна “ – твърди неизвестен източник от близкото обграждане на двойката.

„ Инес е на точната възраст – 34, биологичният й часовник тиктака. Брад е в по-добра форма от множеството мъже на 60. Те са отдадени един на различен и същински влюбени, като прекарват цялото си време дружно. Инес се усеща като вкъщи си в уединеното френско имение на Пит “ – рапортува вътрешният човек.

Разбира се, няма публично удостоверение на тази информация, само че слуховете по тази тематика към този момент са споделяни от доста медии.

Междувременно, Брад Пит се подмлади очевидно и това се дължи както на новата му обич, по този начин и на играта на скалпела по лицето му – означават познавачи на хирургичното разкрасяване.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР