и няма да направят предизборна коалиция и ще

...
 и  няма да направят предизборна коалиция и ще
Коментари Харесай

ДБ и ПП отиват отделно на изборите?


" " и " " няма да създадат предизборна коалиция и ще се явят настрана на предварителните парламентарни избори на 2 октомври, твърди OFFNews.

Причината е, че от " " не желаят такова обединяване, така като се доверяват на поръчани от тях социологически проучвания, съгласно които все още получават по-голяма електорална поддръжка, в случай че се явят сами.

Според един от източниците Политическа партия чакат подобаващото време да разгласят, че и за двете обединения ще е по-добре да не се коалират.

Предложението за сходно обединяване пристигна от съпредседателя на " "  Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, който прикани за предизборна коалиция освен с Политическа партия, само че и с всички " запазили духа на митинга ".

Впоследствие депутатът от ПП Искрен Митев сподели, че Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е прибързал с решението за основаване на огромна предизборна коалиция.  " С тази поръчка той вкарва очакване в обществото, предпоставя нещата и това е едно малко прилепяне на обстановката ", съобщи Митев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР