И Ники Кънчев се присъедини към десетките колеги и приятели

...
И Ники Кънчев се присъедини към десетките колеги и приятели
Коментари Харесай

Блиц : Ники Кънчев разказа спомените си за Иван Ласкин и Силва Зурлева

И Ники Кънчев се причисли към десетките сътрудници и другари на Силва Зурлева, които изрекоха по едно и също време шока и тъгата си от нелепата й загуба. Но за радио и тв водещия вчерашния 6-ти януари се оказа и поради различен огромен другар - артистът Иван Ласкин, оповестява Блиц.

" И въпреки всичко да свършим този вманиачен, вманиачен ден в светлата част на нещата, там където са и Рей и Бен... Първо целия ден ми беше кофти за Ласкин, огромен харабия беше. Никога няма да не помни по какъв начин на един ваучър преди 20 и повече години, таман беше тръгнал " Стани богат ", пристигна при мен.

Не го познавах, потупа ме по рамото приятелски, прегърна ме и сподели: Много си добър, ейййй! ". А той беше детето звезда, на което цяла България му завиждахме че обикаля света с транспортен съд... ", напомня си Кънчев в трогателен пост в обществените мрежи. И продължава:

" По обяд изпратихме Силва Зурлева в последния й земен път. Тъжно, доста тъжно. Много другари, доста сълзи. Митрополит Антоний приказва божествено и в това време напълно човешки за нещата от живота и от името на всички горещо помоли Господ да одобри новопредставената Силва.
После се сетих, че е огромен празник и почнах да звъня на приятелите ми.

Минах през Дарик и изядох един кренвирш - Косьо Вълков черпеше с нетрадиционни артикули за вчерашния си рожден ден! Да си ми жив и здрав, Косе!
Чух се с доста и разнообразни хора. Такъв съм си аз. Общувам с доста и разнообразни хора. Не желая да ги съпоставям. Но ми присветна единствено като чух тембъра на Данчето Христова, тази моя обичана хала от страстииии. А след 5 минути Данчо Караджов от " Сигнал " тържествено изрече: Ало, Никиии ", егати гласааааааа. Респект, Великане!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР