И макар да бяхме свикнали да я виждаме бременна, вече

...
И макар да бяхме свикнали да я виждаме бременна, вече
Коментари Харесай

Честито! Ралица Паскалева роди

И въпреки да бяхме привикнали да я виждаме бременна, към този момент може да гушне детето си сполучливо. Бременността ѝ мина на снимачната площадка, като задължението може би ѝ се отрази добре. От шоуто първи споделиха новината. Така на бял свят се появи и второто момченце на Ралица.

        View this post on Instagram                      

A post shared by ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)

Все още не е ясно по какъв начин се споделя дребният. Щастливите родители очевидно са се постарали за още един мъжки правоприемник и евентуално ще му изберат забавно име. Първият им наследник се назовава Максим, а раждането му бе през не толкоз далечната 2018-а година. Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров относително постоянно качват свои фотоси в обществените мрежи. Така почитателите на актрисата, както и спортните фанатици имат опция да виждат по какъв начин пораства синът им.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Ralitsa K. Paskaleva (@ralitsapaskaleva)

Вероятно доста скоро самите родители ще разгласят новината, гарнирана с някой кадър. Двамата са дружно от много време и както наподобява, работят старателно за увеличението на фамилията си. Актрисата не спря да работи и по време на бременността, което бе любопитно и за феновете на “Игри на волята ”. Екстремното риалити ѝ даде късмет за и изява, друга от киното.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР