И мъжете и жените винаги се притесняват и се чудят

...
И мъжете и жените винаги се притесняват и се чудят
Коментари Харесай

Не искате втора среща? Тогава правете това на първата

И мъжете и дамите постоянно се тормозят и се чудят по какъв начин да се държат на първа среща, с цел да впечатлят индивида насреща. Има доста препоръки, коучове и книги, само че те са най-вече ориентирани към дами. Така че, господа, ето няколко неща, които да НЕ вършиме на първа среща в случай че харесвате момичето, в случай че ли пък не, те са съвършеният метод да бъдете сигурни, че тя повече в никакъв случай няма да ви се обади.

1. Никакво гледане в очите Когато излезете на ресторант или кафене, изберете масата и мястото си по този начин, че да имате друга приятна панорама, с изключение на вашата дама. Най-добре е някой тв приемник, по който дават мач или просто блейте през прозореца. За какво ви е да гледате нея? Не е като да се е гримирала красиво и подготвила за срещата ви. Изобщо не ѝ обръщайте никакво внимание. Даже и не слушайте много-много, когато ви приказва, само че това е част от идващото предписание.

2. Заяждайте се На първа среща е най-добре да изберете тематика, по която вие двамата имате безусловно разнообразни гледни точки и да задълбаете единствено и само в нея. Изобщо и не си помисляйте за полемика или някакъв разумен спор с причини. Вие сте прав. Точка. Няма какво да каже тя, тъй че да дискутирате тематиката като зрели хора. Просто си дръжте на вашето, повтаряйте едно и също нещо и даже и не я изслушвайте като приказва.

3. Бъдете дървен мъдрец Вие не сте единствено прав по тематиката, по която сте решили да спорите. Вие сте прав за всичко. Вие имате толкоз доста знания и опит и държите да се похвалите с тях по високомерен метод. Най-важно е да ѝ покажете, че тя просто не е толкоз умна и няма същите знания като вас. Противоречете и за всичко и изтъквайте за какво тъкмо тя бърка. „ Виж в този момент, не си права, тъй като аз познавам и приказвам с еди-кой си супер значим човек, а ти не. “ Това е съвършено изречение, изключително за българските среди, където кой кого познава е извънредно значимо.

4. Давайте къси отговори Опознаване ли? Какво опознаване? Нито я питайте нещо за нейния живот, нито пък и отговаряйте в случай че тя попита за вашия. Да кажем, че се поинтересува от фамилията ви. „ Какво семейство? Майка ми, татко ми, живеят си. “ Идеален отговор, няма смисъл от повече детайлности, по-добре да се върнете към тематика, по която можете да и покажете какъв брой доста повече разбирате от нея.

5. Критикувайте „ Ооо, паста, диетата очевидно доста върви. „ Идеален метод да изкоментирате избора ѝ. След това е хубаво да включите и няколко обстоятелството по отношение на това какъв брой мазнини, белтъчини и въглехидрати има в нейното и във вашето ястие. Добавете и по какъв начин тези макронутриенти се разтварят в тялото, защо са нездравословни и защо са потребни. Абе, общо взето, изнесете и един урок по биология, тъй като както към този момент знаем – вие знаете всичко. Няма значение дали тя е учила биология в университета и даже може би има повече знания по тази тематика. Важното е да бъдете високомерен и да ѝ покажете, че знаете безусловно всичко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР