И кроасаните могат да бъдат хванати като дрога с полицейските

...
И кроасаните могат да бъдат хванати като дрога с полицейските
Коментари Харесай

Полицейските дрегери хващат и кроасана като дрога

И кроасаните могат да бъдат " хванати " като дрога с полицейските проби за опиати, с които тестват водачите. Това сподели журналистически опит с дрегерите.

Прахчетата против грип обаче не постоянно са позитивни за опиати, сподели още опитът на Би Ти Ви.

Когато пием прахчета за грип, полицейските проби за съществуване на опиати бе би трябвало да отчетат приложимост на кокаин. Това опита да потвърди опит на бТВ, а проф. Добрин Свинаров, шеф на централната клинична лаборатория в Александровска болница се съгласи, че сходни лекарствени артикули не би трябвало да " светнат " при инспекцията.

" Противогрипните сашета, употребявани в съответния опит, само че не всички, няма да дадат позитивни резултати ", сподели той, правейки ангажимента, че има и такива, които регистрират приложимост на опиати.

" Винаги има излишък в устната празнина при неотдавнашен банкет. Затова би трябвало да се изчака 15 мин или половин час. Ние осъществяване теста не върху слюнка, а върху течност в устната празнина. Ако приемът е неотдавнашен, в кръвта може още да няма от въпросната нокса, тъй като е належащо време да се резорбира. То е друго за другите препарати или дрога ", сподели специалистът.

  Според него евентуално доста хора пият медикаменти с коедин,  на който тестванията за опиати реагират. " Той е пролекарство, в организма се трансформира в кокаин. Около 10% от количеството,което е признато е кокаин и той излиза в тестванията. В взаимозависимост от количеството кодеин може да окаже и съществено влияние ", предизвести Свинаров.  И прикани хората в действителност да четат листовките на медикаменти преди използването им.

Експертът обаче акцентира, че кодеинът и кокаинът имат друго въздействие върху организма.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР