И кралица Камила си взима почивка от кралските задължения, след

...
И кралица Камила си взима почивка от кралските задължения, след
Коментари Харесай

Какво се случва в Двореца: И Камила отложи кралските си ангажименти

И кралица Камила си взима отмора от кралските отговорности, откакто замества крал Чарлз III по време на лекуването му, сочи обзор на графика й. Очаква се тя да се завърне към своите отговорности за Деня на Британската общественост, т.е. 11 март. Той се отбелязва всяка година през втория понеделник на месеца в чест на 56-те страни членки от Африка, Азия, Америка и Европа.

The Times оповестява, че се чака Камила да съставлява короната на годишния празник.

В кралския дневник се отбелязва още, че братът и сестрата на Чарлз - принцеса Ан и принц Едуард, ще съставляват английското семейство на множеството идни събития през идната седмица, в това число визити на аматьорския боксов клуб " Райт Стъф ", театъра " Фрийуилърс ", публичната черква " Райсинг Брук " и други

Припомняме, че Чарлз се отдръпна от общественото пространство на 5 февруари. " По време на неотдавнашната болнична процедура на краля за доброкачествено увеличаване на простатата беше видян обособен проблем, който буди безпокойствие ", се споделяше в изказването на Бъкингамския замък по това време.

По-късно кралят стартира постоянни процедури, а лекарите го посъветваха да отсрочи обществените си отговорности, откакто стана ясно, че страда от онкологично заболяване. 

" Бих желал да изразя най-сърдечните си благодарности за многочислените послания на поддръжка и положителни пожелания, които получих ", написа от своя страна кралят в писмо до медиите. " Всички, които са били наранени от рак, знаят, че позитивните мисли са най-големия лек ", призна тогава той. Междувременно в отсъствието на краля, Камила поддържаше претрупан график, който включваше:

Среща с първата дама на Украйна Олена Зеленска в Кларънс Хаус; 
 Снимка: Getty Images
Прием на финалистите на състезанието на BBC " 500 думи " в Бъкингамския дворец;
 Снимка: Getty Images  
Посещение на панихида на гръцкия крал Константин II.
 Снимка: Getty Images
През последните седмици обаче идващият по линия за трона - принц Уилям, също отсъстваше от някои събития, защото брачната половинка му Кейт към момента се възвръща от интервенцията на корема.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР