И какво, ако съм бременна? Да, така е, но от

...
И какво, ако съм бременна? Да, така е, но от
Коментари Харесай

Бременната Ирена Милянкова: Нямам мъж Чолата!

„ И какво, в случай че съм бременна? Да, по този начин е, само че от огромната си обич, нямам мъж Чолата ”. Така разяснява новината, че чака шесто бебе актрисата модел Ирена Милянкова, научи HotArena .

32-годишната хубавица, която има четири наследници от първия си мъж Росен Чолов—Чолата, ще подари новия си мъж с втора рожба. Заедно с Никола Чолаков са дружно от три години, а към този момент имат общо осем деца, написа „ България през днешния ден ”.

Звездата от „ Под прикритие ” съумя да резервира в загадка новината за бебето, с помощта на обстоятелството, че стои надалеч от светския живот и от шоу средите. Вместо това се е отдала на работата по отдаване на парцели чартърен и даже през януари бе оповестена за най-успешна, в организацията, в която работи.

Към днешна дата многодетната майка се готви да роди следващото си момиче. А нейни приятелки се майтапят, че е подготвена да образува личен тим по художествена гимнастика.

Голямата обич на Ирена, както тя сама дефинира Николай, е брокер на недвижими парцели. Двамата се срещат точно около работата и бързо се събират.

„ Той също има две деца, тъй че най-новото ни дете ще бъде осмото. От общо 7 деца, 4 живеят непрекъснато с нас. Другите са приходящи, защото са с някогашните ни половинки ”, споделя манекенката.

От децата на Ирена, Мелани — Роуз е най-голямата, следват Филип — Себастиан, който е боксьор и към този момент има златни медали, Уилям, Натали—Роуз и Виктория.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР