И изведнъж, нещо, като че ли ме накара да погледна

...
И изведнъж, нещо, като че ли ме накара да погледна
Коментари Харесай

Тя Се Запозна С Мистериозен Мъж С Чисто Черни Очи, Нейният Свят Се Преобърна, Най-Страшният Кошмар

И внезапно, нещо, сякаш ме накара да погледна надясно. И там, измежду група хора, стоящи на бордюра, имаше един човек, който беше доста друг от останалите.

Първо погледът ми попадна на лицето и очите му, защото бяха доста необикновени. Отначало ми се струваше, че въобще няма очи, а по-скоро огромни черни кухини в черепа. Но тогава разбрах, че има очи, само че те бяха изцяло черни.

И с тези черни очи, мъжът гледаше право в мен. Той ме гледаше по този начин до момента в който не се изгубихме от погледа му.

Тогава внезапно се почувствах доста зле. Толкова доста, че трябваше да прекъснем пътуването си. Спомням си, че седях и повтарях на брачна половинка си: „ Чувствам се доста болна, усещам се болна! “.

Роднините на брачна половинка ми взеха решение, че се усещам зле поради топлото време, тъй като допускаха, че съм привикнала със по-студено място. Факт е, че преди сватбата живях в Аляска няколко години и по-късно ми беше доста мъчно да се приспособявам към мексиканския климат.

Но им споделих, че не мисля, че е поради топлината. Беше ми толкоз неприятно, че взех решение, че загивам. Започнах да ги апелирам да ме заведат в болничното заведение, само че роднините на брачна половинка ми взеха решение да се върнат вкъщи с мен. Въведоха ме в спалнята, дръпнаха завесите и майката на брачна половинка ми оказа помощ да легна в леглото.

И тогава се случи нещо, в което в никакъв случай преди не бих повярвала.

Свекърва ми донесе сурово яйце и стартира да търкаля това яйце по тялото ми. Никога не съм вярвал в суеверия, само че тя имаше лично виждане за нещата.

В Мексико локалните лечители постоянно правят ритуали с яйце

Тя претърколи яйцето по разнообразни елементи на тялото ми и в това време шепнеше нещо, или споделяше молитва. Не знам какво беше, само че незабавно откакто тя го претърколи по дясната ми ръка, самото яйце избухна в ръката й!

Яйцето изпръска лицето ми и всичко в близост, само че най-странното беше, че пет минути по-късно внезапно се почувствах по-добре. Всичко това беше толкоз неясно за мен, само че аз го видях със личните си очи.

Когато по-късно започнах да слушам истории за деца с черни очи, незабавно си спомних този заплашителен човек. “

Каквото и да е видяла Джейми, тя откровено има вяра в мъжа с черните очи, заболяването и последвалото излекуване, написа Hidden truth. Тя е човек, който постоянно скептично е подхождал към паранормални феномени, само че в този момент има вяра в съществуването им.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР