И Има такъв народ“, и Български възход“ бяха споменати чисто

...
И Има такъв народ“, и Български възход“ бяха споменати чисто
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Не сме имали контакт с партията на Стефан Янев

И „ ИТН “, и „ Български напредък “ бяха упоменати чисто фигуративно, в случай че считат, че мястото им е в едно обединяване на българофили, биха могли да се заявят. Не е имало договаряния с Има Такъв Народ. Идеята беше да се компенсира яркия недостиг на партии, които зачитат националния интерес в последните Народни събрания.

Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов във връзка решението на Вътрешна македонска революционна организация да предложения на среща всички „българофилски“ обединения в явна подготовка за изборите на 2 октомври.

Нямаме ограничавания и планове да затваряме формата. Ще обявим място за диспути и среща, уточни Искрен Веселинов

Преди 10 дни от партията на Слави Трифонов обявиха, че на вота излизат „сами против всички“ и изрично отхвърлиха изказванията, че следва коалиция с Вътрешна македонска революционна организация.

„ На нашата покана откликнаха четири обединения. Става дума за КОД, НФСБ, „ Движението за директна народна власт, както и „ Общество за нова България “ – обединения, които са от консервативно патриотичния набор. Не сме имали контакт с групировката на Стефан Янев „ Български напредък “, съобщи Веселинов.

Той добави, че към Има Такъв Народ е имало единствено обществено декларирана покана.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР