И днес като те гледах на това място беше пустош,

...
И днес като те гледах на това място беше пустош,
Коментари Харесай

Борисов с култово изказване: Българските кибер престъпници щяха да са много богати, ако...

И през днешния ден като те гледах на това място беше пустота, а на улицата насреща имаше разпадащи се казарми. А през днешния ден има зали, насреща е “София Техпарк “. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на откриването на фестивала за високи технологии Webit.
Той поздрави участниците на фестивала, уредника Пламен Русев и неговите родители, които за първи път са на сходно събитие.
„ Не единствено положителна страст, просто мога да кажа отлично на тези хора, отлично и на твоите родители “, съобщи Борисов и заприказва за образованието на младежите.
„ Затова взехме решение, че почти за 10 години минават учениците от първи клас до 10-и. Затова взехме решение да влагаме в учителите. Не единствено в техните заплати, в образованието на децата. Технологиите няма да ни чакат, те се развиват не за 2-3 години, а в границите на дни и би трябвало да подготвим нашите деца, да са в крайник “, съобщи министър председателят.
Борисов описа и нещо от времето, когато е бил основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
“Когато бях основен секретар българите бяха на второ място в света по източване на банкови карти. Сиреч още преди да се заприказва в света за отбрана на банковите карти, българските деструктивни хакери съумяха да разбият тези отбрани. България съумя да излезе от всички черни описи “, похвали се още той.
„ И в случай че всички тези млади престъпни нарушители не се бяха вкарали в тази престъпна скица, а в случай че се бяха вкарали в Гугъл, Фейсбук отново щяха да са доста богати и да не лежат в пандизите. Българите са доста новаторски, доста умни “, уточни Борисов.
„ Само преди няколко години насреща бяха поляни и ливади, а в този момент се е събрал елитът на високите технологии “, приключи министър председателят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР