И депутатите от ДПС се обидиха от поведението на председателя

...
И депутатите от ДПС се обидиха от поведението на председателя
Коментари Харесай

И ДПС напуснаха обидени пленарна зала

И депутатите от Движение за права и свободи се наскърбиха от държанието на ръководителя на днешното съвещание Димитър Главчев и напуснаха пленарната зала.

 Главчев спря микрофона на Корнелия Нинова и я изхвърли от залата Обновена
Главчев спря микрофона на Корнелия Нинова и я изхвърли от залата

А Българска социалистическа партия вика смирено и възпитано Борисов в Народното събрание

Пред медиите водачът на партията Мустафа Карадайъ посочи, че нееднократно групировката му е предупреждавала, че демокрацията в страната е в заплаха . Днес можем да кажем, че демокрацията е в рецесия, разгласи той. По думите му, всеобщо е чувството, че не сме парламентарна република, а премиерска .

Карадайъ вижда двоен критерий в ГЕРБ по съответни тематики . Този двоен критерий се вижда и на днешното съвещание, счита той.

Председателят на националното заседание Главчев също демонстрира двойни стандарти. Председателят на правната комисия в 44-то национално заседание Данаил Кирилов и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прочели едни и същи публикации, само че имало двоен критерий към тях, уточни Карадайъ.

Позицията на Движение за права и свободи е, че ръководещите би трябвало да си обезпечат кворума за пленарно съвещание .

След късата отмора в пленарна зала не се събраха задоволително депутати - поименната инспекция сподели 116 народни представители на работното им място. Така се наложи ръководителят на съвещанието Главчев да разгласи 30 минутна отмора.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР