И Деница Златева ще бъде призована като свидетел в разследването

...
И Деница Златева ще бъде призована като свидетел в разследването
Коментари Харесай

Прокуратурата вика и Златева да обяснява за НДК

И Деница Златева ще бъде призована като очевидец в следствието на прокуратурата против някогашния шеф на НДК, който в четвъртък ще бъде упрекнат публично за непозволено изхарчени 17 млн. лева за ремонта на двореца. Това станя ясно от думите на основния прокурор Сотир Цацаров преди закритото съвещание на Временна комисия за следствие на злоупотреби в НДК.

Днешното съвещание на Парламентарната комисия за определяне на обстоятелства и условия при разходването на средства, предоставени целево на НДК за подготовка на българското председателство на Съвета на Европейския съюз се организира при закрити врата, съобщи бТВ.

Вчера Цацаров разгласи, че ще призове като очевидци по следствието вицепремиера Томислав Дончев, министърът по българското председателство на Съвета ан Европейски Съюз Лиляна Павлова и някогашния бинистър на културата Вежди Рашидов.

Главният прокурор удостовери също, че в четвъртък прокуратурата публично чака Мирослав Боршош, с цел да му преядви обвиняване в корупция и злоупотреби със средства.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР