И БСП поиска оставката на вътрешния министър. „Очевидно е несправянето

...
И БСП поиска оставката на вътрешния министър. „Очевидно е несправянето
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: И БСП поиска оставката на вътрешния министър

И Българска социалистическа партия изиска оставката на вътрешния министър. „ Очевидно е несправянето на политическото управление на Министерство на вътрешните работи и е разумно в тази обстановка да се поеме лична отговорност. Президентът да предприеме тези дейности, в случай че самият министър не смята за належащо да понесе персонална отговорност. “ Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Иванов на брифинг в Народното събрание.
„ Нашата оценка за управлението на Министерството на вътрешните работи е отрицателна още от провелите се избори, тъй като считаме, че не беше извършен нужния надзор и Министерство на вътрешните работи на процедура абдикира от този развой. В частност случилото се на границата сред България и Турция, това е сериозен удар върху държавността и върху престижа на Министерството на вътрешните работи. Факт е, че откогато служебният кабинет ръководи, мигрантският поток е извънредно засилен. Имаме два съществени случая, приключили трагично със гибел “, сподели още Иванов.
По неговите думи измененията надолу по структурите също не са ефикасни и са довели до още по-голяма безнравственост и неспособност на персоналния състав да бъде окомплектован както с нужната екипировка, по този начин и с попълването на незаетите
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР