И 150 депутати да имаме с ДПС след изборите, правителство

...
И 150 депутати да имаме с ДПС след изборите, правителство
Коментари Харесай

Борисов категоричен: И 150 депутати да имаме с ДПС, правителство само с тях няма да направим

И 150 депутати да имаме с Движение за права и свободи след изборите, държавно управление единствено с тях няма да създадем. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. Език мой, зложелател мой, още веднъж напомни известната сентенция водачът на ГЕРБ.
 
" Да изгледат за два месеца тази режисура, да намерят време, тъй като, в случай че продължат по същия метод, няма да си приказваме (след изборите, бел. ред.) ", предизвести той.
 
" Не зная до този миг претендентът за длъжностен министър председател да е изискал срещи с фрагменти от ГЕРБ за назначението им на министри ", съобщи още някогашният министър председател.
 
" Президентът е виновен човек и няма да хвърли страната в конституционна рецесия. Това е негов избор и ние го одобряваме, само че видяхме, че господин Андрей Гюров го оповестиха за изменник, тъй като не бил приказвал никой с него. Изобщо чухме доста неща, разнообразни от истината през последните дни. Това, което най-вече ме радва и ме прави благополучен е, че в тези 9 месеца сме повишили раждаемостта, дамите ще ме схванат какво желая да кажа. Това държавно управление нещо доста хубаво сме свършили ", добави Борисов.
 
Лидерът на ГЕРБ разяснява и законодателните промени, които незабавно се наложи да направи Народното събрание поради конституцията и избора на длъжностен министър председател. " Кой е направил предложенията за конституционната промяна. Аз имам добра памет за неща, в които съм взел участие. Специално за конституцията постоянно сте чували, че поддържам Христо Иванов и неговите оферти. Аз не съм взел участие даже в диалозите, свързани с конституцията, тъй като това е нещо, което се преподава в университета, учи се за него доста години и имаме доста положителни конституционалисти ", изясни Бойко Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР