Hyundai Motor Group обяви, че компанията е разработила първата в света

...
Hyundai Motor Group обяви, че компанията е
разработила първата в света
Коментари Харесай

Hyundai Motor Group с първата в света многостепенна въздушна възглавница

Hyundai Motor Group разгласи, че компанията е разработила първата в света система с многостепенна защитна въздушна възглавница, която предлага сериозно повишение в равнището на отбрана при вторични след главния удари. Според проучване на автомобилния колос, вторични удари, като в дървета, стълбове или други транспортни средства, се проявяват в три на всеки десет катастрофи.

От Hyundai Motor Group разясняват, че актуалните въздушни възглавници предлагат адекватна отбрана единствено след възникването на първия удар, до момента в който новоразработената многостепенна система разрешава на възглавницата да се раздуе дейно и в продължение на вторичните удари като се взима под внимание настоящото състояние на транспортното средство и пасажерите в него.

Новата технология на Hyundai Motor Group, за която от компанията споделят, че ще намери място и в серийните й коли, е в състояние да записва позицията на водача и пасажерите след възникването на първия удар, и да реагира по-бързо, подобрявайки сигурността им.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР