Hyundai и Amazon поставиха началото на пионерна нова услуга от

...
Hyundai и Amazon поставиха началото на пионерна нова услуга от
Коментари Харесай

Amazon започва да продава нови коли. Първи ще са Hyundai

Hyundai и Amazon сложиха началото на пионерна нова услуга от страна на онлайн комерсиалния колос, която планува продажбата на нови коли на територията на Съединените Американски Щати.

Продажбите на моделите на Hyundai в онлайн платформата на Amazon ще започват през идната година, което съгласно двете компании ще предложи един по-лесен метод за покупка на нов автомобил от комфорта на дома с следващо му взимане от локалното дилърско поделение на автомобилната компания.

" Клиентите ще могат да търсят в Amazon налични транспортни средства в техния регион въз основа на набор от желания, в това число модел, тапицерия, цвят и характерности, да избират желаната от тях кола и по-късно да ревизират онлайн с определените от тях варианти за заплащане и финансиране ", анонсират от американското поделение на Hyundai.

" Всичко това в границите на техния опит с Amazon, който към този момент познават и на който имат доверие. Това ново преживяване на извършване на покупки ще сътвори още един метод за търговците да изградят осведоменост за себе си и да предложат улеснение на своите клиенти ", споделят още от Hyundai.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР