Хюман дизайн променя живота на човека, благодарение на отговорите на

...
Хюман дизайн променя живота на човека, благодарение на отговорите на
Коментари Харесай

Науката зад Хюман дизайн: Какво всъщност е това?

Хюман дизайн трансформира живота на индивида, с помощта на отговорите на въпросите – „ Защо отвръщам по този начин? “, „ Кой съм аз? “, „ Как взимам решения? “. 

Знанието за себе си, по какъв начин работи механиката на тялото ви, по какъв начин мозъкът слага клопки, ви тласка към по-осъзнат живот. Това е като указания към себе си в живота. Ако всеки от нас получаваше тези отговори при раждането си, тогава щяхме да сме по-малко напрегнати и щяхме да възпитаваме децата съгласно природата им . Намирането на вашата цел стартира с проучване на себе си. 

Създаден от човек на име Алън Кракоуър , който разгласява книга по тематиката през 1992 година, хюмън дизайнът е необикновено характерен метод да научите повече за вашата персона, страсти и енергийни центрове. По-конкретно, подчертава по какъв начин взимате решения, работите в екипи, какви родители и сътрудници сте. 
                             

Това е система, основана на вашия прецизен час, дата и място на раждане. Тази информация обаче освен картографира къде са били планетите в небето, когато сте родени като рождена карта, а също по този начин разпознава вашите преобладаващи чакри. 

Най-общо хюман дизайнът е синтез на познания, дешифриращи персоналния ДНК код, показвайки черти на характера, модели на държание и рекомендации за хранене и живот. Ако си представим раждането си под формата на придвижване на планетите, то ще наподобява като отпечатък на небесните тела и тяхното отношение едно към друго сега на раждането. Картата в хюман дизайна се назовава бодиграф. Важно е да разберете, че хюман дизайнът не е като всяка друга система и не е хороскоп. 
                             

През 2016 г.  Джена Зоуи, специалист по Хюман дизайн , основава елементарен уеб страница, наименуван   , посредством който можете да получите данни за себе си. 

Независимо от това къде ще намерите диаграмата си, тя ще наподобява почти идентична и супер сложна с куп форми, цветове и цифри.  

Дясната страна е вашата съзнателна персона , за която можете да научите повече чрез вашия безоблачен знак, а вляво е вашата несъзнавана персона , която в действителност е вашата рождена карта от към три месеца преди вашето раждане. Числата подхождат на тези, които се появяват в чакрите, тъй че можете да прецените кои планети ръководят всяка от тях. 
                             

Тъй като Хюман дизайнът е толкоз комплициран и вълнуващ на пръв взор, ще се съсредоточим върху най-важния аспект: енергийният тип - методът, по който управлявате силата си и я обменяте с хората към вас. 

Видове енергия 

Всеки от петте енергийни вида – манифестор, генератор, манифестиращ генератор, проектор и рефлектор идва с съответно изложение. 
                             

Манифестор 

Ако сте манифестор, евентуално ненавиждате да ви споделят какво да вършиме и желаете да чувствате самостоятелност. Можете да видите накъде вървят нещата, преди другите, заради което да си дадете пространство и време да се насладите на това, което следва. Стратегията на Манифесторите е да осведомят. С други думи, те би трябвало ясно да оповестят своите проекти и потребности с другите, с цел да са сигурни, че те управляват. 

Генератор 

Генераторите би трябвало да следват своите безредици. Те имат доста постоянен енергиен цикъл, който е предопределен да се изразходва денем и да се изтощава преди лягане. Използвайки инстинкта си, реагират на опциите и вземат решение дали те им носят наслада. Това е същинската им тактика за триумф. 

Манифестиращ генератор 

Със комбинация от сила на Манифестор и Генератор, Манифестиращите генератори могат да извършват доста задания както никой различен. Те всеки ден ще наподобяват друго. Хората с този енергиен вид би трябвало да имат поради, че продуктивността и мотивацията им могат да варират всекидневно, само че постоянно могат да бъдат възобновени благодарение на първокласен сън. Когато Манифестиращият Генератор живее по своя метод, той ще се усеща удовлетворен и изпълнен.   
                             

Проектор 

Подобно на Манифесторите, Проекторите също имат приливи и отливи на сила. Разликата е, че те могат да работят доста по-малко часове. Ефективността подтиква Проекторите, а не количеството. Ако се опитат да насилят нещата и видят, че напъните им не работят, те ще стартират да се усещат огорчени. 

Рефлектор 

Като най-редкият енергиен вид, Рефлекторите също са неенергийни същества. Те в действителност отразяват силата, която виждат назад към хората, с които са. Енергията им може да варира всекидневно. Тяхната сила може да бъде толкоз непредсказуема, че би трябвало да се балансират повече от всички останали типове. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР