Хванаха 4-ма пияни зад волана във Врачанско, научи BulNews. Вчера, по

...
Хванаха 4-ма пияни зад волана във Врачанско, научи BulNews.
Вчера, по
Коментари Харесай

На градус! Заловиха четирима, седнали зад волана във Врачанско пияни

Хванаха 4-ма пияни зад кормилото във Врачанско, научи BulNews.
Вчера, по време на профилирана интервенция в Бяла Слатина е спрян за инспекция лек автомобил, ръководен от 63-годишен мъж от същия град. Пробата за алкохол се оказала позитивна - 1.28 промила. Образувано е бързо полицейско произвеждане, а лидерът е арестуван в локалното районно ръководство.
В рамките на интервенцията е открит и 21-годишен гражданин на село Липница, управлявал лек автомобил след приложимост на алкохол - 1.18 промила. На същия е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата.
По време на интервенцията са тествани 75 МПС и 91 лица. Съставени са 6 акта и 12 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
При различен случай, в 23.55 часа, в Мездра е спрян за инспекция лек автомобил БМВ. Той бил с лидер на 18 години от същия град. Пробата за алкохол е позитивна - 0.79 промила.
На младежа е формиран е акт по Закона за придвижване по пътищата.
В 1.10 часа тази нощ, още веднъж в железничарския град, е осъществена инспекция на лек автомобил “Ауди “ А3. Той бил ръководен от 21-годишен локален гражданин. Пробата му за алкохол е позитивна - 0.98 промила. На същия е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР