Hummer, ненаситен за бензин гигант и мишена за природозащитниците, отново

...
Hummer, ненаситен за бензин гигант и мишена за природозащитниците, отново
Коментари Харесай

Hummer отново е тук. Този път електрически

Hummer, неутолим за бензин колос и цел за природозащитниците, още веднъж се завръща на международната сцена. Но този път автомобилът няма да гори бензин, нито пък ще изпуска парникови газове, написа AP.

Тази седмица General Motors заяви, че ще стартира да продава електрически пикап с марката Hummer от септември 2021 година Засега американската компания не дава доста детайлности.

Очаква се моделът да бъде показан публично на публиката на 20 май. Автомобилът ще има голяма батерия и мотор, който ще генерира еквивалента на 1 000 к.с. Благодарение на него, пикапът ще форсира от 0 до 100 км/ч за три секунди! Моторът ще генерира и невероятните 15 591 Nm въртящ миг, което значи, че ще има и голям потенциал да тегли.

Пикапът ще бъде продаван под марката GMC като Hummer EV. Новият модел ще има детайли в дизайна, заети от остарелия, само че в последна сметка няма да наподобява тъкмо като " хамъра " от предишното.Засега не знаем какъв брой ще коства той и какъв брой километра ще може да измине с един заряд на батерията.

GM се отхвърли от марката Hummer през 2010 година Оригинално, бензиновото страшилище бе предопределено за армията и бе създавано от AM General LLC. По-късно GM закупи правата за цивилна версия. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР