Художествената галерия Tate Britain в Лондон търси да наеме директор,

...
Художествената галерия Tate Britain в Лондон търси да наеме директор,
Коментари Харесай

Лондонска галерия дава $50 хиляди годишно за директор за кафето

Художествената изложба Tate Britain в Лондон търси да наеме шеф, отговарящ за кафето в четирите си клона във Велобритания, за което ще заплаща годишно брутно заплащане от над 50 хиляди $, написа House Beautiful.

Човекът, определен за работата, ще е дава отговор за снабдяването, смесването, печенето на кафето и ръководството на екипа, отговарящ за напитките, прецизира " Food and Wine ", по тази причина условията включват управителни умения и лидерски качества. Поради тази причина и размерът на заплатата е висок за каквато и да е работа в Лондон, като за съпоставяне кураторите на музеите изкарват към 40 хиляди $ в Лондон съгласно BBC.
 На фона на митингите продадоха картина за $25 милиона на търг в Хонконг
На фона на митингите продадоха картина за $25 милиона на търг в Хонконг

Към момента това е най-скъпото произведение от художника Йошимото Нара

От Tate обясниха, че повода за това е точно фактът, че шефът за кафето ще заема мениджърска позиция. " Всички отдели имат разнообразни функции с разнообразни отговорности и заплати, в това число кураторите. По-точно съпоставяне на новата служба би било с тази на началник на кураторския екип ", показват от галерията. " Ние ценим целия си личен състав и се стремим да възнаграждаваме уместно работата им в Tate. "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР