Хубавото е, че с това посещение изглежда, че България се

...
Хубавото е, че с това посещение изглежда, че България се
Коментари Харесай

Георг Георгиев : България се върна на световната дипломатическа карта

Хубавото е, че с това посещаване наподобява, че България се връща на международната дипломатическа карта. То можеше да се реализира доста по-рано, в случай че предходната година не държахме в коридорите на Народно събрание външния министър Колеба. Това съобщи депутатът от ГЕРБ- Георг Георгиев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Решенията през днешния ден в Народно събрание касаят бранш защита, енергетика и политиката, уточни той.

„ Тази декларация споделя, че суверенна страна има право да прави суверен избор. Право е на украинския народ да взема решение кое е на-добро за неговото бъдеще “, посочи депутатът.

По мотив решението за продажба на оборудването на АЕЦ Белене на Украйна, Георгиев съобщи: „ Тази самодейност не беше на Продължаваме промяната, а на. Озадачих се от метода, по който се организира тази полемика. България   може да извлече единствено позитив от тази договорка. Украйна се нуждае от тези реактори и има установката, на която може да го сложи “, съобщи Георг Георгиев.

„ Тези, които са били уязвени, сме ние. Ако предходната година не бяха такива действителности и държавното управление се бе отнесло с Украйна, както в този момент – действителностите щяха да са други. Не може различен да си преписва заслугите ни. В предишния парламент единствените основатели за военна помощ за Украйна бяхме ние от. Не сме ние, които насочат рецензия, а единствено подсещаме “, разясни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР