„Хубаво е, когато говориш за върховенство на закона да спазваш

...
„Хубаво е, когато говориш за върховенство на закона да спазваш
Коментари Харесай

Борисов: Радев пак агитира в деня на вота. Гласувах София да продължи да расте все по-хубава


„ Хубаво е, когато приказваш за господство на закона да спазваш законите. Той през днешния ден отново агитира”. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов, откакто гласоподава на втория тур в София, във връзка изявлението на президента Румен Радев по-рано през днешния ден.

„ Огромният брой недействителни бюлетини на първи тур и множеството сигнали за купени гласове компрометират доверието в изборния развой. Ще поканя управлението на ЦИК, органите на реда и партиите, с цел да обсъдим всички пропуски в изборите и отстъплението от честността на изборния процес”, сподели президента през днешния ден.

„ Явно единствено, когато печели, тогава изборите са почтени. Един мъж, обкръжен с Корнелия Нинова, Май Манолова, Елена Йончева, Татяна Дончев … те го ошашавиха този човек. Нека сме снизходителни. Аз просто не му завиждам”, разяснява Борисов.



Премиерът сподели, че през днешния ден е дал своя вот за това София да продължи да пораства и да става все по-хубава.

За мен изборите в София завършиха още предходната неделя, ГЕРБ победи двойно Българска социалистическа партия и с тоя приключихме партийните диалози за София.

Относно постоянно коментирания въпрос за мръсния въздух в столицата той сподели: „ Когато аз станах кмет, Кремиковци бълваше пушек във всички цветове на дъгата. Това към този момент го няма”.

Той добави, че също канализацията на София се е изливала в река Искър. „ Тогава река Искър течеше във всички цветове на дъгата – като приказка – синя, жълта, кафява. Сега риболовците, откакто направихме пречиствателна станция на София за над 100 млн., си ловят риба ", посочи Борисов.

Премиерът разгласи, че казусът с казаното от френския президент Еманюел Макрон в изявление за крайнодесен вестник е изчистен.

„ Както ние доста пъти сме се изакзвали, че в някои френски квартали се влиза единствено с жандармерия и за марсилската мафия, по този начин и български жители, които са правили неприятни неща в чужбина… В този смисъл желае да каже, че в Европа живеят доста неприятни хора – и французи, и българи, и немци, а едни хора мигранти, които влизат там, ние се отнасяме с тях като с най-големите врагове. Това е желал да каже”, изясни министър-председателя.

Той добави, че се чака поддръжка от Франция за чакалнята за Еврозоната.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР