Хубаво е да пътувате по света и да видите класически

...
Хубаво е да пътувате по света и да видите класически
Коментари Харесай

Непознати дестинации, които задължително трябва да посетите

Хубаво е да пътувате по света и да видите типичен обекти, като Айфеловата кула, Серенгети или Статуята на свободата, само че напълно умерено може да се забавлявате и да посетите и по-малко известни места, които няма да ви оставят разочаровани, написа Профит бг.

Особено, в случай че това и значи по-малко тълпи!
От Active Times вършат обзор на няколко дестинации, които ще ви пленят и които не отстъпват по нищо на огромните международни забележителности.
Тунел от дървета, Ирландия
Чували сте за хълмовете на Ирландия, само че може би не знаете, че тунелът от букови дървета, който сте виждали в " Игра на тронове ", в действителност съществува! Така че, вместо да почивате в окръг Корк или Кери, пробвайте нещо ново.
Косталегре, Мексико

Косталегре, прочут също като Virgin Coast, е поредност от плажове и заливи по продължение на Тихия бряг, южно от най-посещаваната дестинация Пуерто Валярта.

Дестинацията може да се похвали с повече от 500 квадратни километра девствени води, процъфтяваща растителност и безкрайни занимания.
Dazu Rock Carvings, Китай

Има доста неща, които да видите тук-там, като Пекин и Шанхай, само че тези антични будистки хълмисти скални гравюри в Чунцин са наложителни. Датиращи от 7 век пр.Хр., те са повлияни от будистки, конфуциански и даоистки вярвания.

Има 75 предпазени места, с към 50 000 скулптури и над 100 000 китайски знака.
Geirangerfjord, Норвегия

Независимо дали става въпрос за хотел, катедрала, хладилник или водопад, има разнообразни места, предложени като топ 10 за тези, които пътуват до Норвегия. Това място ги покрива всички.

Под опеката на международното културно завещание на ЮНЕСКО, Geirangerfjord е бездънен 260 метра, до момента в който близките планини са високи от 1600 до 1700 метра. Тук е мястото, което е обичано за фотографите, тъй като дава опция за чудесни фотоси.
Виадукт Glenfinnan, Шотландия

Всички на борда на Hogwarts Express! Този виадукт се появи в няколко кино лентата " Хари Потър " и бързо закупи популярност и се трансформира в дестинация за феновете на дребния вълшебник.

Намиращ се на върха на Лох Шийл в Западните елементи на Шотландия, виадуктът гледа към паметника Glenfinnan.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР