Хубаво е да гледаме филми на Дисни и за кратко

...
Хубаво е да гледаме филми на Дисни и за кратко
Коментари Харесай

Митовете в романтичните филми, могат да провалят връзката ви

Хубаво е да гледаме филми на Дисни и за малко да си останем в света на приказките. Но, когато филмът свърши, се връщаме назад в действителността. Подобно е с сантименталните филми, някои от които са способни да понижат удовлетворението от личните ни връзки. Ето няколко известни мита, които е добре да се убедите, че няма да въздействат на живота ви:
1. Каквото е писано, ще се случи - " Тетрадката “, " Как се срещнах с майка ви "
Романтичните филми ни учат, че ориста ще ни изпрати нашата сродна душа, " единствения ", " нашата половинка ". Това, обаче ни прави по-пасивни. Резултатът е: хора, които имат вяра в ориста, се предават при най-малките проблеми във връзката и се отчайват, че не могат да управляват любовния си живот.

2. Един взор е задоволителен - " Титаник “, " Уестсайдска история “
" Любовта от пръв взор " е най-честият претекст в любовните филми. Но в живота, с цел да се построи постоянна връзка, е належащо много повече време.
3. Скандалите демонстрират, че връзката ви е буйна - " Тетрадката “
 Пет аргументи Телците да са едни от най-хубавите сантиментални сътрудници Пет аргументи Телците да са едни от най-хубавите сантиментални сътрудници
Ако имате Телец в живота си - поздравления!  1. Те ​​са лоялни. Телците не са измамници. Те са лоялни. Те се придържат до вас и...
Кино експертите включват във филмите шумни спорове сред героите, с цел да подчертаят свадите. А след това героите се отдават на още по-голяма пристрастеност. В действителността, не е тъкмо по този начин: свадите и разправиите са знак за липса на надзор на гнева.

4. Един ден рицарят ще пристигна и ще ви избави. - " Петзвезден романс “, " Хубава жена “
Във филмите идва рицарят на бял кон и взема решение всичките ви проблеми. Да, любовта прави живота ви по-хубав и в действителността, само че надали половинката ви е в положение да реши всички ваши проблеми. Според изследване на психолози, хора, които живеят сами, имат повече време за обществени контакти и живеят по-щастлив и спокоен живот. Още по-крайна е вярата, че рицарят би трябвало наложително да е богат и хубав и да ви подсигурява богатство до края на живота.
5. Любовта може да поправи всичко - " Красавицата и звярът “, " Оглупели от обич "
Всички знаем, че любовта може да промени един човек, даже и държанието му да демонстрира, че се радва на свободата и не желае нищо съществено. Проектирането на нашите стремежи върху живота на другите е тип пасивно-агресивно нарушение на границите, за което няма място в една здравословна връзка.
6. Бляскавият външен тип е всичко, което ти би трябвало - " Пепеляшка ", " Дневниците на принцесата ", " Тя е върхът "
 12 съвета за Свети Валентин: Цветарски магазин LaRose споделят с вас 12 съвета за Свети Валентин: Цветарски магазин LaRose споделят с вас
Може да не ни държат краката в деня на влюбените, само че ние постоянно желаеме да Ви помогнем да купите най-красивите букети за обичаните с...
Най-разпространеният кадър от сантименталните филми е, когато красива жена с блестяща осанка впечатлява мъжа и това е задоволително да се зароди мощна и буйна обич, която трае постоянно. А дали е по този начин? Под въздействие на сантиментални филми, дамите трансформират прическата, стила, облеклата, грима си и имат вяра, че това ще им помогне да намерят своята сродна душа. Естествено, няма нищо неприятно да изглеждате добре, само че това няма нищо общо с трайността и искреността в една връзка.
7. Колкото си по-недостъпен, толкоз повече те преследват - " Приятели ", " Гордост и предубеждения "
Този мит освен демонстрира на индивида, който харесвате, че не се интересувате от него, само че и работи срещу правилото " не значи не ". Във филмите преследването се показва като нещо сантиментално, само че в реалност е много дразнещо.
8. Можем просто да останем другари - " Селест и Джеси вечно “, " Наистина обич "
Трудно е да останете другари с човек, с който сте имали сантиментална връзка, вложили сте доста време и сила. Най-добре е да преминете към внезапна и същинска разлъка или да изчакате 6-12 месеца преди да започнете здравословно същинско другарство с някогашната си половинка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР