Хубаво е, че започна някакъв опит за комуникация между основните

...
Хубаво е, че започна някакъв опит за комуникация между основните
Коментари Харесай

Политолог: Днес ГЕРБ излязоха от изолацията

Хубаво е, че стартира някакъв опит за връзка сред главните противници. Но съставянето на държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание наподобява мъчно релизируемо. Това разяснява в ефира на Nova News политологът Светлин Тачев.

,,Обществото чака от партиите да създадат опит това Народно заседание да се резервира за по-дълго, с цел да приема решения. Последните две години го караме повече на служебни държавни управления, в сравнение с постоянни кабинети с настоящ парламент'', добави той.

По думите на Тачев с днешната среща сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната " партията на Борисов е излязла от изолацията, в която се е намираше от април предходната година. Обясни още, че огромният залот е за Политическа партия, защото от страна на ГЕРБ няма проблеми да беседват с тях.

Според него първите два мандата са нерелизируеми, допускайки, че при третия мандат " може да се търси някаква опция " за лъчение на държавно управление.

Тачев счита, нито една от политическите обединения, като се изключи " Възраждане ", не желае нови предварителни избори. Причината е, че партиите са наясно, че нови избори ще доведат до още по-ниска изборна интензивност и надали ще трансформират конфигурацията в идващия парламент
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР