Хубава работа, ама циганска. Така накратко бих определил концепцията на

...
Хубава работа, ама циганска. Така накратко бих определил концепцията на
Коментари Харесай

Марешки за концепцията на Каракачанов: Хубава работа, ама циганска

Хубава работа, но циганска. Така в резюме бих определил концепцията на Каракачанов, в която няма нищо концептуално. Такова мнение изрази в студиото на "Плюс-минус " в ефира на Нова телевизия водачът на партия "Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки във връзка концепцията на вицепремиерът Красимир Каракачанов за етническите малцинства у нас.

,,Знаете ли, преди време се срещнах с български пенсионери, които получават унизителната пенсия от 220 лв., а сякаш Каракачанов им обещаваше, че ще им я направи 300 лв.. Тоест няма по какъв начин тези хора да имат вяра на такива като Каракачанов, които ги излъгаха за пенсиите, пък какво остава за циганската престъпност. Той е вицепремиер от две години и тази идея до момента е трябвало да я развие, а не занапред да я представя'', изясни още Марешки.

,,Ако на всеки 24 часа беше събарял по 20 противозаконни къщи през тези две години, в този момент нямаше да има проблеми. Просто няма право да прави концепции две години след началото на мандата си'', отсече водачът на "Воля ".

Извън тази тематика Марешки разгласи, че в случай че под някаква форма влезе в ръководството на страната, ще се заеме съществено с картела на горивата.

,,Ако бъдем в ръководството, ще направя по този начин, че да има държавна бензиностанция във всеки общински център. Не става дума за популизъм, а за пазарен принцип. Очевидно сега частниците не може да се преборят с картела'', сподели той.

,,Ние сме единствената групировка, която е подготвена за евроизборите. Държа да отбележа, че обединението ни никога не се е разпаднала'', добави още Веселин Марешки и удостовери, че той ще бъде лидер на листата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР