Хубава жена е един от любимите филми на повечето дами,

...
Хубава жена е един от любимите филми на повечето дами,
Коментари Харесай

Кой е трябвало да изиграе ролята на Джулия Робъртс в Хубава жена

" Хубава жена " е един от обичаните филми на множеството дами, най-много поради прелестната сантиментална история сред Джулия Робъртс и Ричард Гиър. Обожаваме и сладникавия край на кино лентата, който е като история от приказките.

Изненадахме се обаче да научим някои завладяващи истини за кино лентата. Първо, че истинският завършек на " Хубава жена " в действителност е модифициран и в началото филмът изобщо не е трябвало да завършва по този метод и второ, че " хубавата жена ", изиграна от Джулия Робъртс , в действителност е трябвало да бъде Патриша Аркет.

Джулия Робъртс и Патриша Аркет дадоха взаимно изявление за Variety, където разкриха някои любопитни детайлности, сред които и по какъв начин е трябвало да свърши филмът в истинската версия на сюжета.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от italy_top_fashion (@italy_top_fashion) на Май 14, 2019 в 2:47 PDT

Патриша Аркет е взела участие в кастинг за ролята във кино лентата " Хубава жена ", който обаче в началото е трябвало да се споделя " 3000 " и съгласно сюжета на който историята на основните герои, завършва напълно не по този начин сантиментално.

Патриша Аркет обясни, че историята на " 3000 " по този начин и не е видяла бял свят, тъй като компанията, виновна за фотосите, е банкрутирала. Тя схванала след това, че сюжетът е пренаписан и основната героиня ще бъде изиграна от Джулия Робъртс.
 Снимка 427525

" Едуард (персонажът на Ричард Гиър) трябваше да ме изхвърли от колата, да ми хвърли някакви пари и да си тръгне, зарязвайки ме в една мръсна уличка ", разкрива Джулия Робъртс.

След като разбрахме тези детайлности за " Хубава жена ", някак си ни се коства по-добре, че сюжетът е изменен, тъй като си избираме захаросаната любовна история на Джулия Робъртс и Ричард Гиър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР