Huawei представи в България най-новото попълнение в аудио колекцията си

...
Huawei представи в България най-новото попълнение в аудио колекцията си
Коментари Харесай

Стартират продажбите на TWS слушалките Huawei FreeBuds 4i с активно шумопотискане и до 10 часа музика в движение

Huawei показа в България най-новото попълнение в аудио сбирката си – TWS (True Wireless Stereo) слушалките HUAWEI FreeBuds 4i. Моделът предлага мощна батерия, хубав и ергономичен дизайн, кристално явен тон и интензивно шумопотискане (ANC) на атрактивна целесъобразна цена от 149 лв.. Той наследява отличните характерности на серията HUAWEI FreeBuds, като дълъг живот на батерията, качество на звука и дейно интензивно шумопотискане, като ги предлага на цена, с която дава опция на повече консуматори да се радват на удобството на безжичното мобилно аудио.  
Минималистична форма, съвременна визия
Компактната овална форма на кутийката на HUAWEI FreeBuds 4i е въодушевена от международно известните плажове с черен пясък в Исландия. Потребителите имат избор сред два типичен цвята с съвременен колорит – керамично бяло (Ceramic White) и карбонов черен кристал (Carbon Crystal Black). Кутийката на HUAWEI FreeBuds 4i, която служи и за зареждане, е проектирана да приляга оптимално комфортно в извивките на дланта, в това число да бъде нито доста огромна, нито доста дребна. Проведени са хиляди серии от проби за комфорт до постигане на оптималната форма на самата слушалка, с цел да се нарежда естествено в ушния канал и по този начин да удължава сензитивно времето за комфортна приложимост.

Дизайнерите на Huawei са подходили с мисъл за дейните и енергични консуматори и техните завършения. Благодарение на аудио технологиите на компанията, Huawei FreeBuds 4i обезпечават чист тон когато и да е и на всяко място.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР