Huawei представи в България най-новите си модели HUAWEI P30 и

...
Huawei представи в България най-новите си модели HUAWEI P30 и
Коментари Харесай

Huawei представи пред лайфстайл медии и инфлуенсъри най-новите си модели HUAWEI P30 и P30 Pro

Huawei показа в България най-новите си модели HUAWEI P30 и HUAWEI P30 Pro на особено събитие, на което участваха представители на най-посещаваните и четени български начин на живот медии и едни от най-популярните български инфлуенсъри, фотографи и видео блогъри.
Набиращият изключителна известност фотограф Димитър Караниколов, надареният млад режисьор и видео блогър Крис Захариев, певицата и водеща на Close UP Сантра, известната поп изпълнителка Михаела Филева и начин на живот блогърката Велина Василева споделиха пред гостите на събитието в столичния клуб EXE първите си усещания от P30 серията.
 Димитър Караниколов, който е един от най-талантливите български мобилни фотографи сега, показа своите първи фотоси направени с P30 Pro. Караниколов показа, че P30 Pro прави фотоси, които могат да намерят място и в списание. Снимките на Караниколов, запечатани в Париж по време на формалното показване на P30 Pro, демонстрират едни от най-ключовите функционалности на телефона - широкоъглъните фотоси, невероятния петкратен оптичен и десеткратен хибриден зуум без смяна на качеството и съвършените фотоси при ниска осветеност, което е същинско достижение при нощната снимка.
Лайфстайл блогърката Велина Василева също показа своите позитивни усещания от P30 Pro. Тя показа, че към този момент е употребила телефона за макро фотосесия в своя блог с близки арт фрагменти на козметични артикули. P30 серията разрешава фокусиране при доближаване от 2,5 см.
Крис Захариев оцени високо видеографските качества на P30 Pro, като уточни опцията за снимане при ниска осветеност, стабилизацията и видео зуума като част от основните характерности за основаване на клипове с телефона. Младият режисьор счита, че P30 Pro ще му е извънредно потребен в снимането на бъдещи клипове в известния му YouTube канал. Захариев чака с неспокойствие революционната функционалност Dual-View на P30, която дава опция за снимане по едно и също време на два клипа в два разнообразни проекта - непосредствен и отдалечен. Функцията ще е налична с априлския ъпдейт на телефона.
Певицата и водеща на Close UP Сантра разгласи, че известното предаване, представящо един ден от близо на известни българи, се завръща в ефир от 22 април. Новият сезон на предаването ще е първият в телевизионната история на България, който ще е сниман напълно със смарт телефон - с новия HUAWEI P30 Pro.
Популярната поп певица Михаела Филева извърши за гостите на събитието част от най-големите си шлагери. Тя показа, че е имала извънредно огромни упования към P30 Pro, само че смарт телефонът е съумял да ги надмине. Остават броени дни до едно от най-важните събития в кариерата на Филева - първият ѝ независим концерт, с поддръжката на Huawei, на 18 април в зала 1 на НДК.


Смартфоните от серията P30 към този момент получиха международно самопризнание за своята камера. P30 Pro е отличен с най-високата оценка досега от експертната лаборатория за мобилна снимка и видеография DxOMark, а асоциацията TIPA го дефинира за „ Най-добър фото смарт телефон на 2019-а година ".
Смартфонът разполага с впечатляваща 40MP съществена камера, 20MP ултра широкоъгълна камера, 8MP телефото камера и специфична HUAWEI Time-of-Flight (TOF) камера. За съвършеното селфи телефонът разполага и с 32 MP предна камера.
Портретните функционалности на телефона са още по-впечатляващи и разрешават подробност на изображение с усъвършенствания боке резултат.
Серията P30 впечатлява и с огромната гама от нежно преливащи се цветове на задния панел, пресъздаващи хубостта на другите етапи на деня и необятната природа. Breathing Crystal прилича цвета на безкрайните кристални езера, а цветовете Black и Aurora са въодушевени от непрогледната нощ и хубостта на Севереното зарево.
Huawei P30 или Huawei P30 Pro са налични в комерсиалната мрежа в България. Всички закупили флагманите до 26-и април, 2019 година ще могат да се записват в Huawei HiCare за услугата Premium Service, която включва 90-дневна застраховка за еднократна и изцяло безвъзмездна замяна на развален заден панел или екран, вследствие на изпускане или инцидентно прилепяне на телефона. Цената на Huawei P30 в България е 1349 лв.. P30 Pro с 6 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет ще коства 1749 лв., а P30 Pro с 8 GB RAM и 256 GB вътрешна памет - 1949 лв..
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР