Huawei представи днес в Мюнхен новото си поколение смарт часовници

...
Huawei представи днес в Мюнхен новото си поколение смарт часовници
Коментари Харесай

Huawei представи новия модерен и мощен смарт часовник HUAWEI WATCH GT 2

Huawei показа през днешния ден в Мюнхен новото си потомство смарт часовници HUAWEI WATCH GT 2, основани на оповестения неотдавна чипсет на компанията Kirin A1. Благодарение на ниската консумация на сила на чипа, смарт часовниците от 42 и 46-милиметровата серията WATCH GT 2 ще имат непостижим живот на батерията и ще дадат на притежателите си едно още по-добро потребителско преживяване, което ще промени визиите за това какво може да предложи едно носимо устройство. Смарт часовниците WATCH GT 2 са първите носими устройства на Huawei, които имат „ all-in-one " стъклен 3D екран, формиращ по-широк екран. Новите смарт часовници ще дават функционалности за повече спортни интензивности с по-богата стратегия, ще разрешават Bluetooth позвънявания и възпроизвеждане на музика, възстановяване на цялостния фитнес и здравословен мониторинг и ръководство. Огромното количество информация оказва помощ на тези, които обичат спорта и желаят да живеят първокласен и здравословен живот, да го реализиран.



Чипът Kirin A1 - в основата на ненадминатия живот на батерията

Предишното потомство HUAWEI WATCH GT смарт часовници не престават да впечатляват потребителите с невиждано дългия живот на батерията си. Новите HUAWEI WATCH GT 2 ще имат още по-издръжлива батерия с помощта на Kirin A1. Собственият чипсет на компанията съчетава модернизиран Bluetooth процесор, мощен звуков процесор и прибавен процесор с ултра ниска консумация на сила, плюс обособен блок за ръководство на разхода на сила. Приложният процесор употребява Cortex-M7 процесор, с цел да реализира ултра ниска консумация на сила от 10uA / MHz, което е надалеч под междинното равнище за промишлеността от 30uA / MHZ. Перфектната композиция от висока продуктивност и ефикасна консумация на сила разрешават на HUAWEI WATCH GT 2 да обезпечи на потребителите дълготрайно прилагане с още по-дълъг живот на батерията.

При ежедневна приложимост 46-милиметровата серия на HUAWEI WATCH GT 2 може да работи без спиране до 2 седмици, с функционалностите за образован мониторинг на сърдечната периодичност, за уведомяване при повиквания, при седмично потребление на до 30 минути Bluetooth разговори; до 30 минути възпроизвеждане на музика и до 90 минути подготовка и потребление на режима за следене на съня през нощта. В типичен режим 42-милиметровата серия на HUAWEI WATCH GT 2 може да работи в продължение на една седмица. И двете серии часовници имат усъвършенствани функционалности за живот на батерията при GPS тракинг в режим на подготовка. Животът на батерията на 46-милиметровата серията доближава до 30 часа при непрекъснато потребление на GPS тракинга в състезателен режим и 15 часа при моделите от 42-милиметровата серия.

3D стъклен екран за по-добра видимост

Класическият дизайн в никакъв случай не излиза от мода и новите смарт часовници HUAWEI WATCH GT 2 в допълнение усъвършенстват тази естетиката със своя безрамков Full-screen дизайн. „ Аll-in-one " 3D стъклената повърхнина с изключение на хубост, дава и по-голямо екранно пространство. При основаването на циферблата на 46-милиметровата серия са употребявани техники като при за шлифоване на скъпоценни камъни, с цел да се сътвори извитото 3D стъкло и релефна микрошлифовка над циферблата за по-атрактивен тип. Извитият циферблат от 42-милиметровата серия пък е тъничък единствено 9,4 мм и е декориран с извънредно тънка съвременна железна рамка.



46-милиметровата серия HUAWEI WATCH GT 2 е оборудван с 1,39-инчов AMOLED HD акуратен сензорен екран с резолюция на екрана 454 x 454 пиксела, по-широка цветова гама и ултра тъничък дизайн, който превъзхожда LCD екраните. Така се реализират по-живи цветове на екрана и по-висок контрастност. Дизайнът на екрана е съвременен и артистичен, подобаващ за хора, които търсят красивите неща в живота, и предлага изчистената линия, която е на мода в днешно време.

Истинско смарт прекарване - профисионален състезателен мониторинг, позвънявания, музика и предпазване на данни

Спортните запалянковци търсят смарт часовници, които им дават подробна ежедневна мониторинг информация при спортуване и други действия. 46-милиметровата серия HUAWEI WATCH GT 2 свързва мобилни устройства посредством Bluetooth и разрешава Bluetooth позвънявания на до 150 метра разстояние. Часовникът също поддържа функционалност за записване на контакти в самото устройство и лесното им търсене. WATCH GT 2 идва и с огромен потенциал за предпазване на данни, с опция за предпазване на до 500 mp3 песни. Това разрешава елементарен избор на музика при подготовка.

В състезателен режим HUAWEI WATCH GT 2 е съчетаем с 15 спорта, в това число осем спорта навън (бягане, вървене, катерене, колоездене, плуване навън, триатлон и др.) и седем спорта на закрито (ходене, тичане, колоездене, плуване на закрито, свободни тренировки, крос тренажор, гребна машина). За тези 15 спортни режима часовникът обезпечава пълноценно наблюдаване на почти 190 типа данни. Часовникът дава целеустремен разбор на данните преди подготовка за разнообразни спортове, разбор на запис на данни по време на упражнението и професионални препоръки по-късно. Смарт часовникът дава нещо сходно на персонален образован състезателен треньор, който да направи интензивностите ви по-безопасни и по-ефективни.

Грижа за здравето през целия ден

В региона на носимите устройства Huawei цели да помогне на потребителите да се грижат по-лесно за своето здраве. Използвайки съвременни интелигентни логаритми, Huawei е водач в технологиите за ръководство на ежедневната грижа за здравето.

HUAWEI WATCH GT 2 прави сърдечен мониторинг, който оказва помощ за следенето на брадикардията и сърдечната непълнота. Освен когато е в състезателен режим, потребителят ще бъде известен в случай че сърдечната му периодичност е над 100 удара в минута или под 50 удара в минута за интервал от повече от 10 минути. Потребителите също могат да преглеждат данните в приложението за спорт и здраве на Huawei, с цел да наблюдават здравословното си положение в действително време.

В допълнение на следенето на сърдечния темп смарт часовникът прави мониторинг и при сън. Лошото качество на съня е проблем за доста хора и HUAWEI TruSleepTM 2.0 следи за качеството на съня, сърдечния темп, качеството на дишане по време на сън и употребява тези данни, с цел да проучва качеството на съня. WATCH GT 2 комбинира технолгоиите на Huawei в областта на AI (изкуствения интелект), с цел да проучва качеството на съня и да даде оферти и информация за подобряването му.

HUAWEI WATCH GT 2 идва и със лична технология HUAWEI TruRelaxTM, която оказва помощ на потребителите да понижат напрежението посредством следене на HRV (променливост на сърдечната честота). Това дава информация за равнището на напрежението и също така задава сигнал, който припомня на потребителя да се раздвижи след опреден интервал на застояване, като тази функционалност може да бъде изключена. Потребителите могат да наблюдават стъпките си всеки ден, калориите, които са изгорили и броя пъти, в които стават. HUAWEI WATCH GT 2 дава на потребителите цялостна целодневна информация за физическото положение, с цел да им помогне да развият здравословни привички на живот.

Представянето на HUAWEI WATCH GT 2 прави още една огромна стъпка за подобряването на живота на потребителите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР