Huawei обяви начало на продажбите на новия смартфон HUAWEI nova

...
Huawei обяви начало на продажбите на новия смартфон HUAWEI nova
Коментари Харесай

Huawei обяви начало на продажбите на новия смартфон HUAWEI nova 5T

Huawei разгласи начало на продажбите на новия смарт телефон HUAWEI nova 5T, основан за налично първокласно преживяване на потребителите. HUAWEI nova 5T е съвършен за тези, които търсят и демонстрират нюх към естетиката в персоналния си жанр и в обществените мрежи. Смартфонът впечатлява със своя съвременен и футуристичен дизайн и със своята 32MP селфи камера.



HUAWEI nova 5T е главен цифров сътрудник в цифровата ера, авангарден, съвременен и предефиниращ границите на жанр и функционалност. Благодарение на логаритъма AI HDR +, феновете на мобилната снимка могат да основават невероятни портретни фотоси - даже в тъмното!

В сърцето му е премиум процесорът Kirin 980 AI, подкрепян от 6GB RAM и 128GB пространство за предпазване. Мощната платформа се ръководи от EMUI 9.1, основан на Android 9.

Технологията за 22.5W зареждане HUAWEI SuperCharge дава отговор за обичайното за марката бързо зареждане, а водещият в бранша графичен процесор GPU Turbo 3.0 спомага за ускорение на графичната обработка и и понижаване на латентността за необикновено гейминг преживяване.

Лонгруи Циу, общоприет шеф на Huawei Consumer Business Group в България, споделя: “HUAWEI nova 5T е съвършеният сътрудник за потребителите, които желаят да споделят най-хубавото от себе си, желаят да покажат живота си в обществените медии или желаят да се насладят на гейминг в придвижване. HUAWEI nova 5T още веднъж подвига летвата със своите съвременни пет AI камери и изтънчен ергономичен дизайн.”

Страхотен телефон за феновете на модата

Huawei продължава да доближава нови висоти в областта на дизайна на мобилни устройства с HUAWEI nova 5T. Повърхността да смарфона обезпечава неповторима текстура и акцентира контрастите, създавайки многопластов 3D резултат. С изтънчен огледален резултат, смарт телефонът има футуристичен холографски почерк, а пурпурният „ Midsummer Purple” вид идва и подписан с марката nova като десенирана текстура върху грациозен лилав стъклен панел, който пречупва светлината, с цел да създаде блестящи талази с противоположен цвят и сянка.

Другите налични цветове са черно и неустоимото синьо „ Crush Blue “.

HUAWEI nova 5T има 6.26-инчов HUAWEI Punch FullView екран и тежи единствено 174 грама с помощта на своя тъничък корпус с дебелина единствено 7,87 мм.

Пет камери с изкуствен интелект

В ера, когато запечатването на перфектения кадър за обществените медии е извънредно значимо, HUAWEI nova 5T дава най-хубавите принадлежности за това. Потребителите на HUAWEI nova 5T ще се възползват от първокласни мобилни фото и видео камери, които разполагат с изкуствен интелект и могат да снимат невероятни фрагменти.

Смарфоните на Huawei са приети за водачи в мобилната снимка и новата серия nova не е изключение. Това се отнася с особена мощ за селфи камерите. 32-мегапикселовата предна камера на HUAWEI nova 5T снима детайлни селфита с несравнима заостреност, запечатвайки в това число найфините кичури коса.

HUAWEI nova 5T е екипиран с четири задни AI камери, които поддържат висока разграничителна дарба и ултра широкоъгълна, макро и дълбочинна снимка. Смарфонът е в положение да улови богати на цветове и ясни изображения в границите на един кадър във всички обстановки – безкрайни естествени пейзажи до близки фотоси.

Освен това HUAWEI nova 5T комбинира умна семантична сегментация на изображенията и технология за оптимизация, с 48MP HD обектив, 16MP широкоъгълен обектив, 2MP макро обектив и 2MP боке обектив. Това разрешава основаването на детайлни фотоси с уравновесена експозиция даже при лимитирана светлина.

Технологиите за снимка с изкуствен интелект като AI стабилизиране на изображението (AIS), автоматизирано заключване на експозицията (AEL) и автоматизирано заключване на фокуса (AFL) се комбинират, с цел да се подсигурява, че изображенията са детайлни и с задоволителна заостреност. Потребителите на HUAWEI nova 5T също ще се възползват от мощна система за автоматизирано редактиране на видео.

EMUI 9.1: Енергия за вашия мобилен живот

HUAWEI nova 5T се зарежда от операционната система EMUI 9.1, която обезпечава потапящо преживяване със обилни усъвършенствания в продуктивността и скоростта на системата. В допълнение, личната разширена файлова система (EROFS) на Huawei усилва междинната скорост на четене с 20%. Освен това системата спомага за спестяването на редовно пространство за предпазване, а файловете могат да се записват и като “read only” за нараснала сигурност.



Цени и досегаемост

Новият смарфон HUAWEI nova 5T към този момент е наличен на българския пазар на целесъобразна крайноклиентска цена при свободна продажба от 799 лв. във веригите Технополис и Техноамркет, в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp, и с атрактивни абонаментни проекти и от трите мобилни оператора – A1, Теленор и Vivacom Теленор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР