Huawei е поръчал на Samsung голямо количество големи дисплеи с

...
Huawei е поръчал на Samsung голямо количество големи дисплеи с
Коментари Харесай

Huawei поръча на Samsung 6,9-инчови OLED дисплеи, вероятно за смартфона Mate 20 Pro

Huawei е поръчал на Samsung огромно количество огромни екрани с огромен размер на диагонала. Това са 6,9-инчови OLED панели.
PhoneArena заяви, че Samsung към този момент е почнал доставките на разнообразни мостри на новите екрани. Ако при тестванията всичко се окаже наред, съгласно проектите, всеобщото произвеждане би трябвало да стартира през третото тримесечие на тази година. Презентацията на новия смарт телефон с толкоз огромен екран се чака в четвъртото тримесечие на 2018 година.

Засега не се знае, кой тъкмо модел ще получи въпросният 6,9-инчов екран. Но съгласно уеб-портала, това е OLED панел с висока цена. Логично е да се допусна, че екранът е предопределен за нов флагмански смарт телефон. PhoneArena смята, че това ще е мобилно устройство от бъдещите серии Huawei P30 или Mate 20. Но като се има поради, че новите модели Huawei P30 са планувани за анонс следващата година, по време на MWC 2019, то новият 6,9-инчов екран най-вероятно ще се употребява в серията Mate 20.

Очаква се, че новите смарт телефони Mate 20 и Mate 20 Pro ще бъдат показани през месец октомври тази година. Като предписание, версията Pro получава по-големия екран. Тоест, с огромна възможност може да се каже, че Huawei Mate 20 Pro ще има 6,9-инчов екран.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР